23.06.2018-16:07 (Son Güncelleme:20.04.2024-04:22)


1

Kendini rahat hissetmesi Yani, bir çocuk odası için en uygun olan duvar kağıtları bilmek gerekir. Doğru renk ve desen seçmek önemlidir. Ayrıca oda tasarımı oyunları ve sürekli zihinsel aktivite çocuğu iter önemlidir. kızlar için mükemmel bir seçenek duvar kelebekler ile örten olabilirken çocuk için, dinozorlar ile çok uygun bir duvar kağıdı.



2

Birçok tasarımcı nasıl kızlar ve erkekler için odada duvar kağıdı seçmek için tavsiye vermek. Bununla birlikte, çoğu zaman farklı cinsten çocuklar için duvar kağıdı seçmek için gerekli olduğunu olmuyor. Bu durumda, bir uzlaşma oldu parlak renkler duvar kağıdı seçmek için arzu edilir.



3

Ne zaman duvar kağıdı seçerken çok önemli doku duvar kaplamaları olduğunu. Çocuk odası için dış etkenlere maksimum etkiyi dayanacak bir duvar kağıdı gerekir. doku cilt için dokunmatik hoş ve güvenli olmalıdır.



4

Genç sanatçılar için size işaretleyici yazıp kolayca yüzeyden fotoğraflarını kaldırabilirsiniz hangi boya özel duvar kağıdı, için mükemmeldir. Boyama için böyle bir kaplama tam yaratıcı çocuk olmasını sağlar. Bebek için tüm aile yaratıcı sürecine içerecektir duvar kağıdı-renklendirme ile en az bir duvar üzerine yapıştırmak için önemlidir.



5

Çok popüler bir deniz tarzda, Çok ilginç ve sıradışı bir görünüm duvar kağıdı sakin ve özel huzur olduğunu.



6

Böyle iç tasarım çocuğun psikolojik durumuna üzerinde olumlu bir etkisi vardır. Aynı zamanda gemi, kontroller ve haritalar ile güzel duvar kağıtları bak. bağbozumu kartları ile duvar kağıdı bebeğin eğitimi olumlu etkiye sahip ve coğrafya ve diğer disiplinlerde bilgisini geliştirmek.



7

Korsan gemileri ve antik deniz grafikleri ile duvar kağıdı bakmak ilginç. izlenim iyi seçilmiş iç ve özel mobilya yardımcı olacaktır güçlendirin. Ayrıca, gerekirse değiştirilebilir bir deniz tarzında yapılan vinil çıkartmalar, duvarları dekore edebilirsiniz.



8

Baykuş Çok gizemli ve güzel bir kuş, bu nedenle bu kuşlarla duvar kağıtları çok popülerdir. baykuş ile Duvar Kağıtları çok güzel ve tamamen herhangi iç ilginç bir görünüm vardır. daha kapsamlı bir görünümünü oluşturmak için, baykuş ile ek bir iç ve dekoratif süsler kullanmalıdır.



9

Bazen çocuk uyku çok zor olabilir. çocuk odasında yıldız ile Güzel ve benzersiz bir görünüm duvar kağıdı.



10

Gün boyunca onlara boyalı resimlerle sıradan duvar kağıtları gibi bakmak ve geceleri onlar ekstra oda konfor ve unutulmaz bir görünüm sağlayarak, biraz da bastırılmış ışığı yanacaktır.



11

Onlar tamamen odaya bebek dönüşümü ve daha hızlı ve huzurlu uyku onu sağlamaktayız. Çocuk karanlık görüntüde parlayan görülecek çok ilginç olacak. Bu iç sadece çocuklara değil hitap edecek, ama kayıtsız hatta yetişkinleri bırakmayacaktır.



12

şerit giyim tasarımında sadece popüler değil, aynı zamanda iç tasarım büyük bir talep sahiptir. İç görsel oda genişletmek ve daha ilginç ve çekici hale getirmek için yardımcı olacaktır parlak ve canlı veya nötr şeridini kullanarak, dövmek edilebilir.



13

Tek bir renk veya benzer tonlarda çizgili duvar kağıdı ana arka plan ile veya mobilya ve aksesuarların sürekli dekorasyon için ilişkilerde idealdir. neşeli ve enerjik iç yeniden oluşturmak için, odanın bireysellik vurgulamak için yardımcı parlak renkli duvar kağıdı çizgili kullanmak gerekir



14



15



16



17



18



19



20

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR