Beasts Clawing at Straws film konusu ve oyuncuları

İnternet üzerinden merak edilen filmlerin detayları araştırılmaya devam ediliyor. Son zamanların merak edilen filmlerinden biri de Beasts Clawing at Straws filmi oldu. Beasts Clawing at Straws filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

29.06.2022-14:12 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-14:12) Beasts Clawing at Straws film konusu ve oyuncuları

Gerilim filmi izlemeyi seven insanların merakla araştırdığı filmlerden biri de Beasts Clawing at Straws filmi oldu. Peki Beasts Clawing at Straws filminin konusu nedir? Beasts Clawing at Straws filminin oyuncuları kimler? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Beasts Clawing at Straws filmi

Beasts Clawing at Straws filmi gerilim ve dram türünde 2020 senesinde yayınlanmıştır. Filmin yönetmenliğini Yong-Hoon Kim üstlenmiştir.

Beasts Clawing at Straws Filmi Konusu ve Oyuncuları

Beasts Clawing at Straws filmi konusu

Filmin baş karakteri bir saunada çalışarak annesinin bakımını üstlenmiştir. Bir gün çalıştığı saunada parayla dolu bir çanta görür ve parayı nasıl kullanacağını düşünmeye başlar. Fakat işler kahramanın düşündüğü gibi gitmemektedir.

Beasts Clawing at Straws filmi oyuncuları

filmde Do-yeon Jeon, Yuh-jung Youn, Woo-sung Jung, Jun-han Kim, Sung-Woo Bae, Ga-ram Jung, Man-sik Jeong, Hyun Been Shin ve Jin Kyung yer almaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal