25.06.2022-14:34 (Son Güncelleme:18.03.2023-15:13)


1

BBG

BBG

Yayınlandığı dönemler büyük bir ilgi ile izlenen BBG yani Biri Bizi Gözetliyor yarışmasında herkesin hafızasına kazın bir isim olan Eray Sezer yarışmadan sonra neler yaptığı merak ediliyor.



2

Hülya Avşar Show'a katıldı

Hülya Avşar Show'a katıldı

Finalin ardından Eray Sezer, yarışmadaki arkadaşları Melih ve Zeki ile Hülya Avşar Show'a katıldı. Eray Avşar Kızı'nın Birbirinizi seviyor musunuz? sorusuna şöyle cevap vermişti: 'Henüz bibirimizden yeterince ayrı kalamadık. Elbette bu kadar uzun süre bir arada kalınca olur sıkıntılar. Biraz zaman geçsin cevap veririm bu soruya dedi.



3

Birinciliği kaybetti

Birinciliği kaybetti

Oylamalarda birinci gelmesine rağmen, şampiyonun Melih olmasına ise kendine has bir yorum getirmişti. Bakarsak aslında yükseliş trendine, 'kim, neden, kime oy veriyor' sorusunu düşünüyordum. Evde yüksek sesle düşündüğüm için de arkadaşlarımla başım derde girmişti. Gidişat yükselirken bir değişiklik oldu. Şundandır, bu sebeptendir diyemeyeceğim. Demem de doğru kaçmaz. Bu şekilde bir yarışma puanlaması vardı. Böyle oldu. Araştıracağım.



4

Dizide oynadı

Dizide oynadı

Yarışmanın ardından Banu Alkan, Buket Dereoğlu, Halil İbrahim Kalaycıoğlu'nun da kadrosunda yer aldığı 'Tuzu Kurular' isimli dizide rol aldı. Ancak dizinin ekran macerası uzun sürmedi. Eray Sezer, 2002 yılında 'Ömrüm' isimli şiir kitabı ile okurların karşısına çıktı.



5

Motosiklet tutkunu

Motosiklet tutkunu

Bir de tutkunu olduğu motosiklet! İki teker üzerinde kilometrelerce yol yaptı. Deneyimlerini ise kendi adını taşıyan internet sitesinde takipçileri ile paylaştı.



6

Bilinmeyenleri açıkladı

Bilinmeyenleri açıkladı

Eray Sezer, yarışmayla ilgili bilinmeyenleri 2005 yılında piyasaya sürdüğü Bazı Bilinmesi Gerekenler kitabında kaleme aldı. Kitabın arka kapağında şu yazıyordu: "Bu son konuşmamızın seni sıkıştıracak sorular sormama engel olacağına inanıyorsan yanılıyorsun. Rahat ol. Sorup sorabileceğim hemen her şey zaten önceden bana defalarca soruldu. Tek tek cevaplamaktan, cevaplarım uçup gittiği için yoruldum. Ne demişler, söz uçar yazı kalır. Esas niyetim zaten cevaplanmamış soru, açıklanmamış husus bırakmamak.



7

Kaynak

Kaynak

En azından biri tekrar aynı soruyu soracak olursa gösterecek bir kaynak kitap olur. Bekliyorum.



8

BİMTAŞ'ta işe başladı

BİMTAŞ'ta işe başladı

Eray Sezer 2006 yılında İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'ne bağlı BİMTAŞ'ta çalışmaya başladı. 2013 yılının Ekim ayında ise işten çıkarıldı. Şimdi işsizim diyen Sezer, geçen sürede İstanbul'un ulaşımıyla ilgili farklı projelerde görev aldı. Bir daha ekrana döner mi bilinmez. Değişmeyecek tek şey ise, BBG'nin filozofu Eray'ın okumaktan, yazmaktan ve motosikletinden vazgeçmeyecek olması.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR