06.08.2019-16:37 (Son Güncelleme:29.04.2022-17:55)


1

Vialand

Vialand

Çocuklarınızın bayramın tadını çıkarması için özel bir seçenek sunan Vialand, özel oyunlar ve zengin aktivite tercihleri ile hem sizi hem de çocuklarınızı eğlendirecek. 110.000 metrekarelik alanda fazla sayıda aktivite tercihi sunan eğlence merkezinde, çocuklara yönelik seçeneklere sahipsiniz.



2

Japon bahçesi, Baltalimanı, Sarıyer'dedir. Türk ve Japon halklarının kardeşliğini arttıran bu özel bahçe, doğanın tadını doyasıya çıkarmayı mümkün hale getiriyor.



3

Aile gezisi için uygun bir seçenek olan bu lokasyon, size iş hayatının stresini tamamen unutturacak.



4

Miniatürk

Miniatürk

Bayram aktivitesi için ailenizle birlikte eğitsel bir alternatif arıyorsanız Miniatürk'ü tercih edebilirsiniz. Mini bir Türkiye turu atacağınız Miniatürk'de önemli tarihi ve kültürel değerleri küçük bir turla göreceksiniz. Bu gezi özellikle çocuklarınız için oldukça öğretici olacak.



5

Polonezköy

Polonezköy

Bayram aktivitesi için İstanbul'da seçeceğiniz en uygun yerlerden biri olan Polonezköy'de doğayla kucaklaşacaksınız. Özel dinlenme yerleri ve sosyal aktivite alanları ile gün boyu stres atabileceğiniz yerde, yeşilin tüm tonlarını bulabileceksiniz.



6

Büyükada

Büyükada

Metropol şehir İstanbul'u bir doğa mekanı haline dönüştüren Büyükada, kent hayatı içinde huzur bulmanızı mümkün hale getiriyor. Bayram tatili gezisi için özel bir seçenek olan büyükada, sakinleştirici bir farklılık arayanlar için özel bir seçenektir.



7

Heybeliada

Heybeliada

Ceyda Bıyıklıoğlu
ceydabiyiklioglu@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR