Bayramda Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ücretsiz mi olacak? 2022 Ramazan Bayramı Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri bedava mı?

Ramazan Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı sorusu gündemin üst basamaklarında bulunuyor. Peki Bayramda Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ücretsiz mi olacak? 2022 Ramazan Bayramı Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri bedava mı? Soruların yanıtları ve fazlası haberimizde...

26.04.2022-09:22 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-09:22) Bayramda Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ücretsiz mi olacak? 2022 Ramazan Bayramı Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri  bedava mı?

2022 Ramazan Bayramı yaklaşık 1 hafta sonra gerçekleşecek. Bayram tatili hazırlıklarına başlayan milyonlarca vatandaşın gündemindeki konulardan birisi olan ‘’Bayram tatili 9 gün olacak mı?’’ sorusu dün akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrasındaki açıklamalarıyla netleşti. Erdoğan bayram tatilinin 9 güne çıkarılması konusunun gündemlerinde olmadığı ifade etti. Böylelikle insanlar merak edilen bir diğer konuya yani ‘’Peki Bayramda Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ücretsiz mi olacak? 2022 Ramazan Bayramı Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri bedava mı?’’ sorularını gündemlerine almaya başladı.

2022 Ramazan Bayramı Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri bedava mı?

toplu taşıma ücretsiz mi

5 günlük Ramazan Bayramı tatili boyunca toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı sorusu gündemi meşgul ediyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzaladığı ve sonrasında da Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren bayram tatili kararı kapsamında 30 Nisan 2022 Cumartesi saat 00.00 ile 5 Mayıs 2022 Perşembe saat 07.00 arasında Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Başkentray, Marmaray, İZBAN seferleri ve belediyelerin sorumluluğundaki toplu taşıma araçları ücretsiz olarak hizmet verecek.

İzmir’de belediyeye ait toplu taşıma ve İZBAN seferleri, Ankara’da ise belediyeye ait toplu taşıma araçlarıyla metro seferleri bayram süresince ücretsiz olacak.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal