Başkan Erdoğan'dan Eğitim Açıklaması: FETÖ'cü Alçakların Tahribatlarını Gideriyoruz!

Türkiye Maarif Vakfı tarafından düzenlenen İstanbul Eğitim Zirvesine video mesaj gönderen Başkan Erdoğan eğitim hakkında konuştu.

25.11.2021-14:56 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-15:05)

Son dakika gelen bilgilere göre Başkan Erdoğan  Türkiye Maarif Vakfı tarafından düzenlenen İstanbul Eğitim Zirvesine video mesaj yolu ile katıldı.

Türkiye Maarif Vakfı tarafından düzenlenen İstanbul Eğitim Zirvesine video mesaj yolu ile katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı konuşmada eğitimin önemini vurgulayarak şu sözleri söyledi; "Türkiye Maarif Vakfı, sadece FETÖ'cü alçakların sebep olduğu tahribatın giderilmesinde değil aynı zamanda bulunduğu ülkelerde eğitimde fırsat eşitliğinin temininde de önemli rol oynuyor"

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ VURGUSU

Eğitimde fırsat eşitliğinin her bir öğrenci için çok önemli bir durum olduğunu vurgulayan Başkan Erdoğan konuşmasını şu sözlerle noktaladı; "Değerli fikirleriyle zirveye katkı sunacak herkese ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum. Türkiye'yi, milletimizin değerlerini ve evrensel ilkeleri sınırlarımız dışında başarıyla temsil eden kurumlarımızdan biri de Türkiye Maarif Vakfı'dır. Vakfımız, Anadolu'nun ilim ve irfan geleneğinden tevarüs ettiği birikimi dünyanın dört bir tarafındaki gencecik dimağlara aktarıyor. Böylece insanlığın ortak geleceği, barışı ve huzuru için erdemli ve nitelikli nesillerin yetişmesine katkı sunuyor. Türkiye Maarif Vakfı'nın kuruluşundan itibaren bu misyonu doğrultusunda yürüttüğü çalışmaları memnuniyetle takip ediyoruz. Bugün vakfımız 6 farklı kıtanın 47 ülkesinde açtığı 414 eğitim kurumuyla yaklaşık 50 bin öğrenciye hizmet veriyor. Dünyanın en sıkıntılı, en zorlu coğrafyalarında Türkiye Maarif Vakfı mensupları büyük bir özveriyle samimiyetle çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye Maarif Vakfı, sadece FETÖ'cü alçakların sebep olduğu tahribatın giderilmesinde değil aynı zamanda bulunduğu ülkelerde eğitimde fırsat eşitliğinin temininde de önemli rol oynuyor."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal