Başkan Erdoğan: 'Şayet Vaka Sayıları Düşmezse Çok Daha Sert Tedbirler Almak Zorunda Kalabiliriz

Başkan Erdoğan son kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada ''Şayet vaka sayıları düşmezse çok daha sert tedbirler almak zorunda kalabiliriz'' sözlerinin ardından vakaların artması durumunda bayramda 9 günlük tam kapanma tedbirlerini gündeme getirdi.

16.04.2021-10:31 - (Son Güncelleme: 16.04.2021-10:31) Başkan Erdoğan: 'Şayet Vaka Sayıları Düşmezse Çok Daha Sert Tedbirler Almak Zorunda Kalabiliriz

Kabine toplantısında alınan kararlar işe yaramazsa gelecek yeni tedbir dönemine dair öngörüler şekillenmeye başladı. Başkan Erdoğan, ''Şayet vaka sayıları düşmezse çok daha sert tedbirler almak zorunda kalabiliriz'' açıklamasında sıkı önlemlerin neler olabileceğine dair tahminler sürüyor.

VAKALAR 25/30 BİNLERE DÜŞMEZSE 

Beklenen gelişmeler yaşanırsa alınan tedbirlerin etkileri on gün içinde tabloya yansıyacak. Bu sağlanamazsa eğer Başkan Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrasında ifade ettiği gibi daha sıkı ve sert kurallar gündeme gelecek.

RAMAZAN BAYRAMINDA 9 GÜN TAM KAPANMA

Sabah'ın yaptığı habere göre, hedeflenen rakamlara ulaşılmazsa eğer Ramazan Bayramı'nı da kapsayacak en az dokuz günlük tam kapanma seçenekler arasında.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal