01.08.2022-17:25 (Son Güncelleme:01.08.2022-08:41)


1

Mehmet Akif Alakurt

Mehmet Akif Alakurt

Sıla dizisi ile hızlı bir çıkış yapıp ardı ardına çok izlenen dizelerde oynayan Mehmet Akif Alakurt'un Brezilya'ya taşındığı bir süre önce duyuldu. Mesleği tamamen bıraktığını sosyal medyadaki sayfasından duyuran Alakurt artık Türkiye'den kilometrelerce uzakta çok farklı bir hayat yaşıyor. Satın aldığı çiftliğe yerleşen Mehmet Akif Alakurt'un kariyerine göre dönme gibi bir planı da yok görüldüğü kadarıyla. Mehmet Akif Alakurt, sıla dizisiyle tanındı. son olarak da fatih dizisiyle seyirci karşısına çıktı.



2

Mehmet Akif Alakurt kimdir?

Mehmet Akif Alakurt kimdir?

Mehmet Akif Alakurt, 23 temmuz 1979 tarihinde, İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Ordu Fatsa'lıdır. İlk ve orta öğretimini İstanbul'da tamamladı. İstanbul'da kadırga ve Kumkapı'da hareketli bir çocukluk dönemi geçirdi.1998 yılında, Neşe Erbek Ajans'a bağlı olarak modellik yapmaya başlayan Alakurt, bir yandan da modellik yarışmalarına katılarak şansını deniyordu. bu dönemde katıldığı yarışmalarda gelecek vaat eden model olarak anılmaya başlandı.



3

Kariyeri

Kariyeri

Üniversite eğitimine devam edememiştir. Askerlik sonrasında üniversiteye gitmeyi düşünse de hayatındaki önemli gelişmeler onu bu hedefinden alıkoymuştur. 2001 yılında, askerliğini tamamlamasının ardından katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında Türkiye'nin en iyi modeli seçildi ve gene aynı yıl yapılan Best Model of The World 2001 yarışmasında birinci olarak dünyanın en iyi modeli unvanını kazandı. İlk olarak 2002 yılında, Kanal D'de yayınlanan ve başrollerini kadir inanır ve Burak Hakkı ile paylaştığı Kırık Ayna adlı TV Dizisi ile oyunculuğa adım atan Alakurt, 2004 yılında metro palas, 2005 yılında Zeytin Dalı ve 2006 yılında Hacı adlı dizilerin kadrosunda yer aldı.



4

Bennu Gerede kimdir?

Bennu Gerede kimdir?

İstanbul'un en ünlü caddelerinden birine adını veren Hüsrev Gerede'nin torunu Bennu Gerede önce fotoğrafçı olarak adından söz ettirdi. Ardından da evlilikleri ve genç yaşında sahip olduğu şimdi boyunu geçen dört çocuğuyla sık sık magazin gündeminde ilk sıralarda yer aldı.



5

Taşındı

Taşındı

Yönetmenlik de yapan Bennu Gerede kısa bir süre önce Instagram hesabından yeni bir hayata başlayacağının işaretlerini verdi. Gerede bir süredir dört oğluyla birlikte Türkiye'den çok uzakta Makai'de yeni bir yaşama başladı. Geri döner mi dönmez mi bilinmez ama görünüşe göre Bennu Gerede uzaklardaki yeni yaşamından şimdilik memnun. Gerede bir süredir Endonezya'nın Bali adasında yaşıyor. Oradaki hayatından kareleri de Instagram sayfasında paylaşıyor.



6

Ergün Demir

Ergün Demir

Ergün Demir'i bir dönemin izlenme rekorları kıran Binbir Gece dizisinde Ali Kemal rolüyle tanındı. Küçük yaşlarından beri Fransa'da yaşayan Ergün Demir, bir süredir Arjantin'de yaşıyor. Bir davet alarak Bailando adlı dans yarışmasına katılmak için gittiği Buenos Aires'te iki yıla yakın zamandır yaşıyor Demir. Oradaki vaktini de ihtiyacı olan insanlara giyecek ve yiyecek dağıtarak geçiriyor. “Dayanışma, yaşamım boyunca hayat felsefem olmuştur.” Diyen, bundan dört ay önce de 2 tır dolusu erzak, giysi yardımı toplayan demir, Villaguay ve Santa Fe'ye ekiple giderek kendi elleriyle ihtiyacı olan insanlara teslim etti. Ergün demir hem katıldığı program hem de yaptığı bu yardım çalışmaları sayesinde Arjantin'de de sempati topladı.



7

Leyla Bilginel

Leyla Bilginel

Türkiye'den uzaklara yerleşen ünlülerden biri de Leyla Bilginel. Bir zamanlar oyuncu olarak adını duyuran Leyla Bilginel, bir yılı aşkın süredir Türkiye'den çok uzakta bambaşka bir hayat yaşıyor. Tayland'ın Phuket adasında oğlu Kayra ile birlikte yeni bir sayfa açan Bilginel, Instagram'daki sayfasında da günlük yaşamından kesitler sunan fotoğraflar paylaşıyor. Bilginel zaman zaman oğlu Kayra ile birlikte Türkiye'ye gelip ailesini ve arkadaşlarını ziyaret ediyor. Ama hayatını Phuket adasında sürdürüyor.



8

Leyla Bilginel kimdir?

Leyla Bilginel kimdir?

Leyla Bilginel, 21 Aralık 1977 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Aslen Karslıdır. Ankara Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Bir kız bir erkek kardeşi vardır. Küçük yaşlardayken babası ile annesi ayrılmışlardır. Erkek kardeşi Serkan 24 yaşındayken uyurken vefat etmiş. Leyla Bilginel, önceden Kömürcü olan soyadını da mahkeme yoluyla Bilginel olarak değiştirmiştir. Leyla Bilginel, 2007 yılında ABD'de New York'ta bir sperm bankasından aldığı spermle hamile kalarak, bu şekilde bebek dünyaya getiren ilk Türk olmuştur. Oğlunun adı Serkan Kayra'dır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr