Başakşehir-Beşiktaş Maçı Ne Zaman?

Süper Lig'de Başakşehir ile Beşiktaş zorlu maçta karşı karşıya gelecekler. Taraftarlar şimdiden, ''Başakşehir-Beşiktaş maçı saat kaçta, maç nereden yayınlanacak?'' aramaları yapmaya başladılar.

30.09.2021-18:01 - (Son Güncelleme: 30.09.2021-18:01) Başakşehir-Beşiktaş Maçı Ne Zaman?

Süper Lig'de Başakşehir ile Beşiktaş kozlarını paylaşıyor. Zorlu mücadelede Beşiktaş, Başakşehir deplasmanına çıkacak. Başakşehir deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş maça çok yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Siyah beyazlılarda zorlu maçtan önce takımın teknik adamı Sergen Yalçın'ın çok yoğun bir şekilde öğrencilerine motivasyon verdiği aktarılıyor. Geçen sezonu çifte kupayla kapatan siyah beyazlılar, yeni sezonda da aynı başarıyı tekrarlamak istiyor. Bu anlamda zorlu maçta kesinlikle puan kaybı yaşamak istemiyor. Bu anlamda siyah beyazlılarda yoğun bir mesainin olduğu belirtiliyor. Öte taraftan Başakşehir takımı da teknik adamları Aykut Kocaman'ın önderliğinde zorlu maç için hazırlıklarına başladı. Aykut Kocaman'ın ekibi sezona her ne kadar istediği gibi başlayamasa da biran önce form tutturup ligde yeniden iddialı konuma gelmek istiyor. Süper Lig'de ertesi sezonlarda şampiyonluk başarısı yakalayan takım yeniden şampiyonluk yolunda mücadele vermek istiyor. Bu anlamda Başakşehir kritik maça yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Zorlu mücadele iki başarılı teknik adamın da aynı zamanda mücadelesine sahip olacak. Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın ile Başakşehir'in deneyimli teknik adamı Aykut Kocaman'ın taktik mücadeleleri büyük bir merakla bekleniyor. Bizde sizler için zorlu maç ile ilgili bilgileri derledik.

BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Başakşehir ile Beşiktaş Süper Lig maçında 15 Ekim Cuma günü kozlarını paylaşacaklar.

BAŞAKŞEHİR- BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA?

Başakşehir ile Beşiktaş TSİ ile 20.00'da karşılaşacaklar.

BAŞAKŞEHİR-BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Zorlu Başakşehir-Beşiktaç maçı beIN Sports Hd1 kanalında olacak.

BAŞAKŞEHİR-BEŞİKTAŞ MAÇI'NIN MUHTEMEL 11'LERİ

Başakşehir: Volkan Babacan, Y. Ndayishimiye, Ravil Tagir, L. Duarte, Lucas Lima, Tolga Ciğerci, E. Visca, Mahmut Tekdemir, Berkay Özcan, Deniz Türüç, S. Okaka

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Serdar Saatçi, N'Sakala, V. Rosier, Umut Meraş, Josef, Kenan Karaman, Can Bozdoğan, Salih Uçan, Rıdvan Yılmaz, M. Batshuayi

BAŞAKŞEHİR-BEŞİKTAŞ MAÇININ HAKEMİ KİM OLACAK?

Başakşehir ile Beşiktaş'ın oynayacağı maçın hakeminin Mete Kalkavan olması bekleniyor.

BAŞAKŞEHİR İLE BEŞİKTAŞ'IN OYNADIĞI SON 10 MAÇ

Başakşehir ile Beşiktaş'ın aralarında oynadığı son 10 karşılaşmada Başakşehir 3 kez kazandı. Beşiktaş ise 4 kez kazandı. İki takım arasındaki iki maç ise berabere bitti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal