Başakşehir, Ahmet Çalık'ın Vefatı Sonrası Konyaspor'un Yaptığı Başvuru Hakkında Açıklama Yaptı!

Ahmet Çalık'ın vefatı sonrası Konyaspor, Başakşehir ile olan lig maçının ertelenmesi için talep de bulunmuştu. Başakşehir'den konuyla ilgili açıklama geldi.

12.01.2022-14:48 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-15:02)

Dün Türk sporu çok acı bir olayla sarsıldı. Konyaspor'un yıldız futbolcusu Ahmet Çalık yaptığı kaza sonrası hayatını kaybetti. Ahmet Çalık'ın vefatının ardından, Konyaspor Süper Lig'de oynayacakları Başakşehir maçının ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunmuştu. Başakşehir'den konuyla ilgili açıklama geldi.


TAKIMDAN AÇIKLAMA GELDİ

Başakşehir, Konyaspor'un yaptığı başvuruyla ilgili olarak 'Maçın ertelenme talebi tarafımızca uygun bulunmuştur. Son kararı TFF verecektir' ifadeleri yer aldı. Dün Ankara'da meydana gelen trafik kazası sonucu Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık, ani bir şekilde hayata gözlerini yumdu. Futbolcunun vefatı sonrası Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 15 Ocak Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Medipol Başakşehir karşılaşmasının ertelenmesi için TFF'ye başvuruda bulunmuştu. Bu talein üzerine İstanbul ekibinden konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Erteleme talebinin Başakşehir cephesi tarafından uygun olduğu aktarılan açıklamada,
'Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 15 Ocak Cumartesi günü konuk edeceğimiz Konyaspor, futbolcusu Ahmet Çalık'ın vefatı nedeniyle TFF'ye maçın ertelenmesi talebinde bulunmuş, bu talep tarafımızca uygun karşılanmıştır. Konuyla ilgili son kararı TFF verecektir. Bu vesileyle Konyaspor camiasına bir kez daha başsağlığı ve sabır diliyor. acılarını paylaşıyoruz.' açıklamalarına yer verildi. Başakşehir'in, Konyaspor'un yaptığı başvuru hakkında verdiği olumlu cevap futbolseverler tarafından da olumlu bir şekilde karşılandı. Başakşehir'in yaptığı bu açıklama sonrasında şimdi gözler TFF'ye çevrildi. Konu futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal