15.04.2022-09:31 (Son Güncelleme:03.10.2023-17:19)


1

Başak Dizer kimdir?

Başak Dizer kimdir?

1980 yılında dünyaya gelen ünlü stilist 41 yaşında eğitimini Milano şehrinde yapmış olan Başak Dizer, İstanbul'da LCC tasarım bölümü ve Mimar Sinan Üniversitesi moda tasarım bölümünde eğitim sertifikalarını alarak başarıyla tamamlamıştır. Kıvanç Tatlıtuğ ile yaşadığı büyük aşk ile ve dizilerde yaptığı stil danışmanlığı yapmıştır.



2

Başak Dizer Tatlıtuğ'dan yardım çağrısı

Başak Dizer Tatlıtuğ'dan yardım çağrısı

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer Tatlıtuğ sosyal medya hesabından sağlık osrunları yaşayan bir bebek için yardım istedi.



3

Bir dönemin en çok konuşulan popüler dizisi Aşk-ı Memnu'da stil danışmanlığı yapan Başak Dizer, dizinin başrol oyuncularından ve daha sonraki dönemlerde evleneceği başarılı ve yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un elbiselerinin tasarımından sorumluydu.



4

Serenay Kıvanç yakınlaşması Başak Dizer'i kızdırdı

Serenay Kıvanç yakınlaşması Başak Dizer'i kızdırdı

Kıvanç Tatlıtuğ'un Aile dizisindeki sahnesi Başak Dizer'i kızdırdı. Serenay Sarıkaya ile olan öpüşme sahnesinden rahatsız olduğu iddia edilen Dizer'in sık sık sete gittiği ve Kıvanç Tatlıtuğ ile aralarının açıldığı kulislerde gezmeye başladı. Çıkan haberlerle ilgili iki taraftan da bir açıklama gelmedi.



5

Başarılı stilist Aşk-ı Memnu dizisinden sonra Medcezir yapımında da Deniz Merşan ile birlikte çalıştı ve kendisinin de stilistliğini yaptı. İdil Fırat, Meltem Cumbul, Neşe Aksoy, Demet Şener, Azra Akın gibi pek çok ünlü isim ile birlikte uzun bir süre çalışma hayatında bulundu. Başarılı stilist bütün bu başarılı çalışmalarından ziyade yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile yaşadığı ve evlilik ile taçlandırdığı büyük aşkıyla birlikte gündem olmuştu. Başarılı stilist, tekstil sektörü içerisinde tasarımcı olarak çalışmaya başladı ve uzmanlığını giyim uzmanı, stilistlik, danışmanlık ve yazarlık üzerine almaya devam etti. Londra da Central Saint Martins de moda eğitimi aldıktan sonra Vakko ve Vakkorama da baş tasarımcı asistanı olarak görev hayatında bulundu.



6

Eşi ve sevgilileri kim?

Eşi ve sevgilileri kim?

Güzel stilist Başak Dizer, ilk evliliğini Orran Fransez ile yaptı. Orran Fransez daha sonra sonrasında Selin Soyder'le hayatını birleştirdi. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ il aynı proje içerisinde çalışırken tanışıp aşk yaşamaya başlamış ve Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ daha sonra evlenmişlerdir. Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu dizisindeki danışmanlığını yaparken aralarında ilişki başladı ve iki yıl süren ilişkileri sonrası çift 2016 Şubat ayında Paris'te küçük bir törenle evlendiler.



7

Kilosu ve boyu

Kilosu ve boyu

1.75 metre boyunda ve 54 kilo olan Başak Dizer, Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Paris'teki Türk Büyükelçiliği'nde evlendi. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı bir törenle dünya evine giren çifti arkadaşları tebrik etti. Başak Dizer hala mesleği olan stilistliğe devam ediyor ve çekimden çekime koşuyor. Ayrıca spor düşkünü olan Dizer spor yaparken çektiği fotoğrafları kendi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor.



8

Çocuğu var mı?

Çocuğu var mı?

Tatlıtuğ çiftinin Kurt Efe adından bir oğulları bulunmakta.



9



10

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr