Barış Murat Yağcı’dan Model Jen Selter'e Öpücük Dolu Yorumlar!

Survivor'da tanıştığı Nisa Bölükbaşı ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu Barış Murat Yağcı, dünyaca ünlü fitness modeli Jen Selter'in Instagram'daan paylaştığı pozlarını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

17.04.2021-11:58 - (Son Güncelleme: 17.04.2021-11:58) Barış Murat Yağcı’dan Model Jen Selter'e Öpücük Dolu Yorumlar!

Survivor 2020 yarışmasında tanınan ve sonrasında aşk yaşamaya başlayan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı ilişkisinde ilginç bir olay yaşandı. İlk şarkısının çıkarmak için hazırlık yapan Yağcı'nın fitness modeli Jen Selter'i yakın takibe aldığı tespit edildi. 

ÖPÜCÜK EMOJİSİ

Genç oyuncu, modelin neredeyse yayınladığı her fotoğrafını beğenmekle kalmayıp birçok da yorum yapmış. Her fotoğrafa kalpli gülücük ve öpücük emojisi koyan oyuncuya sevgilisinin ne tepki vereceği ise merak konusu oldu.


VİDEOSU ELEŞTİRİLMİŞTİ

Barış Murat Yağcı, geçtiğimiz aylarda sevgilisi Nisa Bölükbaşı'na nasıl seslendiğiyle ilgili bir videosunu paylaşmıştı. Instagram'dan bebek ağzıyla sevgilisine seslendiği anlara yer veren Yağcı, bir anda sosyal medyanın alay konusu olmuştu. Videoda, Bölükbaşı'na ‘Çevgilim çen mi geldin! Çen benim çevgilim misin aşkım!’ diyerek seslenen Barış Murat Yağcı, eleştiri yağmuruna tutulmuştu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal