04.07.2019-16:25 (Son Güncelleme:19.11.2022-15:48)


1

Kiralık Aşk dizisiyle tanındı

Kiralık Aşk dizisiyle tanındı

Birçok açıdan merak edilen Barış Arduç'u tanımaya ne dersiniz? Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız yakışıklı oyuncu; bu diziyle beraber şöhret basamaklarını tırmanmaya başladı.



2

Barış Arduç ‘’Kiralık Aşk’’ dizisi ile birçok kişiyi ve özellikle genç kızları ekran başına kilitledi; büyük bir hayran kitlesi olan Barış Arduç oyunculuğu kadar yakışıklığı ve tavırlarıyla da çok fazla gündemde yer alıyor. Kiralık Aşk dizisi ile meşhur olmasının yanı sıra; Gupse Özay ile evliliğiyle de dikkat çekiyor.



3

Barış Arduç kızıyla fotoğrafını paylaştı

Barış Arduç kızıyla fotoğrafını paylaştı

Geçtiğimiz ay baba olan Barış Arduç, kızı ile beraber ilk defa fotoğraf paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımına kısa sürede binlerce yorum yağdı.



4

Kimdir?

Kimdir?

Barış Arduç 1987 yılında İsviçre'de dünyaya gelmiş aslen Arnavut olan bir ailenin ortanca çocuğudur ve üç kardeştir. İlkokul eğitimini Sakarya Gölcük'te tamamlayan daha sonra Ortaokulu Bolu'da okuyan Arduç lise son sınıftayken ailesiyle beraber İstanbul'a taşınmıştır



5

Liseden mezun olduktan sonra Kayserispor Akademisi'ni kazanarak ilk yıl devam etmiş ancak okula adapte olamadığı için İstanbul'a geri dönmüştür.



6

Aktif bir şekilde dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol, yüzme gibi birçok spor dalıyla uğraşmıştır. Türkiye Sualtı Sporları federasyonuna bağlı olan Şile'deki sahilde 8 yıl cankurtaranlık yapmıştır.



7

Sonrasında Ayla Algan ile tanışan Barış Arduç Ekol Drama da oyunculuk eğitimi alarak oyunculuğa adım atmıştır. Sadri Alışık tiyatrosunda transfer eğitimi almasından sonra; sonra 2011 yılında Dinle Sevgili ve Küçük Hanımefendi gibi dizilerde rol almıştır.



8

Barış Arduç Benim İçin Üzülme dizisi ve Bugünün Saraylısı dizilerinde de rol alarak oyunculuk yönünü geliştirmiştir. 2014 Kasımda vizyona giren Deliha adlı sinema filminde rol alan Barış Arduç asıl ününü Kiralık Aşk dizisiyle yakalamıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr