28.10.2021-10:02 (Son Güncelleme:05.11.2021-15:07)


1

Galatasaraylı eski yıdız Radamel Falcao'nun attığı gol maça büyük damga vurarken, maçın sonunda Barcelona teknik direktörü Ronald Koeman ile yollar ayrılmıştı.



2

Hollandalı çalıştırıcının takımdan yollanması Barcelona'da çok büyük gündem olmuştu. Takımın başından Hollandalı çalıştırıcı Ronald Koeman'ın yollanmasının ardından, yeni teknik adam olarak eski efsane futbolcusu Xavi Hernandez gündeme alınmıştı. Efsane eski futbolcu ve şuan Al Sadd kulübünün teknik adamı Xavi Hernandez ile Barcelona resmi anlaşmaya vardı.



3

İspanyol ekibi Barcelona'da alınan kötü sonuçların ardından Ronald Koeman ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına eski efsane futbolcuları Xavi Hernandez'in getirilmesinin planlanmıştı. Xavi Hernandez'in koltuğun en ciddi adayı olduğu belirtiliyordu.



4

Her fırsatta günün birinde Barcelona'ya dönmek isteyen Xavi Hernandez'in Katalan ekibine teknik adam olarak geri dönmesi gerek İspanyol medyasında gerek dünya futbol medyasında büyük ses getirdi.



5

İspanyol basını, Xavi Hernandez'in Al Sadd'tan serbest kalma bedelinin 5 milyon Euro olduğunu ileri sürdü. İlk kez Katar dışında bir takım çalıştıracak 41 yaşındaki futbol adamının, Barcelona ile 30 Haziran 2024'e kadar geçerli sözleşme imzalaması öngörülüyor.



6

Barcelona'daki futbolculuk kariyeri sonrası Al Sadd'a transfer olan teknik adam, futbolculuğunu noktaladığı Al Sadd takımında teknik adam olarak görev alıyor. Xavi Hernandez, 2 kez Katar Ligi, 2 kez Katar Emir Kupası ve 1 Katar Süper Kupası'nı kazanmayı başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR