Banliyö 13 filmi ne zaman çekildi? Banliyö 13 filmi konusu nedir? Banliyö 13 filmi çekim yerleri ve oyuncuları

Banliyö 13 filmi, bu akşam Star TV 'de sinema severler ile buluşacak. Aksiyon türünde olan film, uzun zamandır en çok tercih edilen filmler arasında yer alıyor ve Fransa 'da bulunan kenar mahalleleri gelecek olan senaryosu ile kamera kadrajına alan yönetmen, bu film sayesinde çokça olumlu yorum aldı. Fransız yapımı olan Banliyö 13 filmi hakkındaki detaylar da oldukça merak edilmektedir? Biz de sizlere Banliyö 13 filmi nerede ve ne zaman çekildi? Filmin konusu ne? Banliyö 13 film oyuncuları hakkında merak edilenleri paylaşacağız. İşte Banliyö 13 film detayları..

26.05.2022-21:15 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-21:15) Banliyö 13 filmi ne zaman çekildi? Banliyö 13 filmi konusu nedir? Banliyö 13 filmi çekim yerleri ve oyuncuları

Bir Fransız yapımı olan polisiye ile aksiyon türlerinin karışımı halinde çekilen Banliyö 13 filmi bu akşam Star TV ekranlarında sinema severler ile buluşacak. Senelerdir en çok sevilen ve tercih edilen aksiyon filmleri başında gelen bu özel yapım, özellikle de aksiyon sahneleri ile hızlı akan kurguya sahip olmasından dolayı pek çok izleyicinin beğenerek izlediği bir film oldu. Peki Banliyö 13 nerede çekildi ve kaç saat sürüyor? Film konusu nedir? Filmde yer alan oyuncular kimler? İşte detayları..

Banliyö 13 filminin konusu nedir?

Banliyö 13, 2013 senesinde Fransa 'nın Paris şehrinde geçmektedir. Damien özel bir müdahale timinde görevli olan bir polis memurudur. Dövüş sanatlarında uzaman olan Damien, gizli yapılan soruşturmalarda da oldukça uzman bir kişidir. Sorunları hem çok kısa bir süre içerisinde etkili olarak hem de kesin olarak çözme yeteneğine sahiptir. Bu yetenekli olan adam kariyer hayatının en zorlayıcı görevi ile karşılaşır ve Banliyönün en belalı olan çetesi tarafından hazırlanan bir kitle imha aracı insanlığı tehdit edecektir.

Banliyö 13 film konusu nedir

Banliyö 13 film oyuncuları kimlerdir?

Banliyö 13 filminin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şu şekildedir; Cyrill Raffaelli, David Belle, Tony D 'Amario, Bibi Naceri ile François Chattot 'dır.

Banliyö 13 film oyuncuları kim

Banliyö 13 film çekimleri nerede yapıldı?

Banliyö 13 film çekimleri Fransa ile Romanya ülkelerinde yapıldı.

Banliyö 13 film çekimleri nerde oldu

Banliyö 13 vizyon tarihi nedir?

Banliyö 13 filmi 2004 senesinde vizyona girdi.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal