Bana Masal Anlatma film konusu ve oyuncuları

Film severler internet üzerinden merak ettikleri filmler ile ilgili detayları araştırmaya devam ediyor. Son zamanların en merak edilen filmlerinden biri de Bana Masal Anlatma filmi oldu. Bana Masal Anlatma filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

28.06.2022-17:52 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-17:52) Bana Masal Anlatma film konusu ve oyuncuları

Yerli komedi izlemeyi seven insanların keyifle izleyeceği Bana Masal Anlatma filmi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki Bana Masal Anlatma filminin konusu nedir? Bana Masal Anlatma filmi oyuncuları kimler? Bana Masal Anlatma filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bana Masal Anlatma filmi

Bana Masal Anlatma filmi yerli komedi türünde 9 Ocak 2015 tarihinde yayınlanmıştır. Filmin yönetmenliğini Burak aksak; yapımcılığını BKM üstlenmiştir.

Bana Masal Anlatma Filmi Konusu ve Oyuncuları

Bana Masal Anlatma filmi konusu

Bana Masal Anlatma filminde bulunan Rıza karakteri yaşadığı mahallede sevilen bir gençtir ve çok iyi bir kalbi vardır ama karakter gereği biraz çekingen bir insan olarak tanınmaktadır.. Rıza minibüs şoförlüğü ile hayatını devam ettirmektedir. Bir gün Ayperi ile tanışır ve Rıza Ayperi'yi bir masal perisi olarak görür. Rıza kahraman olmak ister, Ayperi ise kahramanını bulmak için mücadele eder.

Bana Masal Anlatma filmi oyuncuları

Bana Masal Anlatma filminde Fatih Artman, Hande Doğandemir, Gürkan Uygun, Devrim Yakut, Gökçe Bahadır, Tarık Ünlüoğlu, Ani İpekkaya, Cengiz Bozkurt, Ercan Yazgan, Erdal Tosun, Burcu Biricik, Berat Yenilmez, Cihan Ercan ve Sadi Celil Cengiz gibi sevilen ve başarılı isimler yer almaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal