Bakan Nebati merak edilen soruyu cevapladı! 500 TL’lik banknot geliyor mu? İşte detaylar…

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kabine toplantısının ardından soruları yanıtladı. Bakan Nebati'ye 500 liralık banknot ve 10 liralık madeni para basılması için hazırlık yapıldığı yönündeki iddialar soruldu.

02.08.2022-12:33 - (Son Güncelleme: 02.08.2022-12:33) Bakan Nebati merak edilen soruyu cevapladı! 500 TL’lik banknot geliyor mu? İşte detaylar…

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, dün gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Nebati yaptığı basın toplantısında '500 liralık banknot basılacağı' iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

500 liralık banknot ve 10 liralık madeni para

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kabine toplantısının ardından soruları yanıtladı. Bakan Nebati'ye 500 liralık banknot ve 10 liralık madeni para basılması için hazırlık yapıldığı yönündeki iddialar soruldu.

"Hiçbir şekilde bu yönde bir çalışma da ihtiyaç da yok"

Bakan Nebati iddialar için "Yanlış bilgi" ifadesini kullandı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Kesinlikle hiçbir şekilde bu yönde bir çalışma da ihtiyaç da yok" ifadelerine yer verdi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal