Bakan Koca Aşılama Hızında Türkiye'nin İlk Sırada Yer Aldığını Açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca akşam saatlerinde sosyal medyadan paylaştığı gönderide "Our World in Data"nın grafiğini paylaştı. Verilere göre, Türkiye aşılama hızında lider.

21.06.2021-23:23 - (Son Güncelleme: 21.06.2021-23:40) Bakan Koca Aşılama Hızında Türkiye'nin İlk Sırada Yer Aldığını Açıkladı!

Türkiye’de hızlandırılmış aşı programı tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Sağlık Bkanı Fahrettin Koca "Our World in Data"nın tüm ülkelerin yer aldığı aşılama performansı grafiğini paylaştı. Koca sosyal medyada paylaştığı gönderide, ‘Türkiye, Çin ve Almanya’yı geride bırakarak, aşılama hızında en yüksek performansı gösteren ülke oldu’ dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca akşam saatlerinde sosyal medyadan paylaştığı gönderide "Our World in Data"nın grafiğini paylaştı. Koca, paylaşımda Türkiye’nin Çin ve Almanya’yı geçerek aşılama hızında en yüksek performansa ulaştığını duyurdu. 

TÜRKİYE AŞILAMA HIZINDA LİDER 

Grafiğe göre Türkiye, salgın boyunca uyguladığı hızlı aşılama yöntemiyle Almanya ve Çin’i geçerek Aşılama hızında liderliğe oturdu. 

'TÜRKİYE AŞILAMA HIZINDA EN YÜKSEK PERFORMANSI GÖSTEREN ÜLKE OLDU’

Sosyal medya hesabından "Our World in Data"nın verilerini paylaşan Koca, şunları söyledi:

‘14-20 Haziran arasında, Türkiye, Çin ve Almanya’yı geride bırakarak, aşılama hızında en yüksek performansı gösteren ülke oldu. Her gün, aşı programındaki her 100 kişiden ortalama 1,45’inin aşısı yapıldı. (Kaynak: Our World in Data)’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal