Bahçeli'den Biden'a 'Sözde Soykırım' Tepkisi Geldi

Bahçeli sessizliğini bozdu. Biden’in ‘sözde soykırım’ sözlerinden sonra tepkisini gösterdi. Biden’in uzun süre onarılmayacak bir zarar verdiğini bildiren Bahçeli, ‘ABD Başkanı sözde soykırım açıklamasıyla onarımı uzun yıllar alacak uzun bir zarar vermiştir.’ dedi.

27.04.2021-12:53 - (Son Güncelleme: 27.04.2021-12:53) Bahçeli'den Biden'a 'Sözde Soykırım' Tepkisi Geldi

Bahçeli Biden’e karşı bu ifadeleri kullandı: Biden'in sözde soykırım beyanı Türk milleti nezdinde hükümsüz yazılı açıklaması kağıt parçasından ibarettir. Tarihimizin hiçbir döneminde bir suça bir trajediye bir vahşete imza atmadık böylesi bir yanlışın tarafı olmadık. Biden'in 24 Nisan 2021 tarihli yazılı acıklaması tarihe kara bir leke gibi düşmüştür. 

ONARIMI UZUN YILLAR ALACAK BİR ZARAR 

ABD Başkanı sözde soykırım açıklamasıyla onarımı uzun yıllar alacak uzun bir zarar vermiştir. 24 Nisan tarihi bizim için 23 Nisan'ın bir gün sonrasıdır ve sıradan bir gündür. 

BU CANİLERE ERİVAN'IN KAPILARI AÇIKTIR 

6-8 Ekim olayları ile ilgili 108 sanık için gün yüzünü haram edecek karar kısa sürede alınmalıdır. Bu parti görünümlü şebeke kapatılmalıdır. Bu canilere Erivan'ın kapıları açıktır. Paşinyan da istifa etmiştir. Buyursunlar çok iyi bildikleri dağ yollarından iltica etsinler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal