12.06.2020-12:55 (Son Güncelleme:25.04.2024-18:14)


1

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte sıcaklıklar artmaya başladı. Coronavirüs salgını nedeniyle de tatil planı yapmayan vatandaşlar çareyi bahçede buldu. Bu yazı bahçede geçirecekler için çeşitli bahçe dekorasyonlarını bir araya getirdik. Detaylara haberimizin içeriğinden ulaşabilirsiniz…



2

Şehrin ortasın bahçeli bir eve sahipseniz öncelikle çok şanslı olduğunuzu kabul etmelisiniz. Günlük hayatın koşuşturmacasının ve iş hayatının stresini atabileceğiniz bir bahçe velinimettir.



3

Ruh halinizi ve tarzınızı bahçe dekorasyonunuza yansıtarak kendinizi daha huzurlu ve enerjik hissedebileceğiniz bir ortam oluşturabilirsiniz.



4

Bahçe dekorasyonu yapmaya karar verdiğinizde ilk yapmanız gereken şey bir planlama oluşturmaktır.



5

Ahşap yer döşemeleri son yıllarda bahçelerin gözdesi haline geldi. Yer döşemeleri ile bir platform oluşturarak oturma grubunuzu bu platformun üzerine yerleştirebilirsiniz.



6

Özellikle geniş bir bahçeye sahipseniz ve yağmurlu havalarda da bahçenin keyfini çıkarmak isterseniz çardak ve kamelyalardan faydalanabilirsiniz.



7

Bahçenize sebze-meyve ekmek istiyorsanız bunun için bir gölge belirleyerek sadece bu alanda ekim-dikim işlemlerini gerçekleştirmelisiniz.



8

Mobilyalar bahçenizin bakımlı ve şık gözükmesine yol açarken sizlerin de rahat etmesini sağlamalı. Bu nedenle rahatınıza ve zevkinize göre bir mobilya seçmenizde fayda var.



9

Aynı zamanda küçük bir masa ekleyerek akşam yemeklerinizi, hafta sonu kahvaltılarınızı bu küçük huzur alanınızda yapabilirsiniz.



10

E tabii akşam yemeği için aydınlatmaya ihtiyaç var. Minik led top ışıklardan yararlanabileceğiniz gibi mum yakarak romantik bir ortamda oluşturabilirsiniz. Ancak daha fazla ışığı ihtiyacınız duyuyorsanız bahçeler için tasarlanmış olan aydınlatmalardan da yararlanabilirsiniz.



11

Tüm bunların ardından sıra bahçeyi süslemeye geldi. İşte zevkinizi en çok konuşturabileceğiniz kısım burası. Masa örtüsünden yastık kılıflarına, saksılardan biblolara kadar birçok aksesuar ile bahçenizi süsleyebilirsiniz. Özellikle son yıllarda popüler hale gelen makrome yastık kılıflarından, duvar süslerinden yararlanabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR