25.04.2017-12:26 (Son Güncelleme:04.02.2023-13:37)


1

3 yıl önce İşte Benim Stilim programına ilk çıktığındaki hali ile son hali şaşırtıyor. Ama Bahar Candan'a lisedeki sivilceli ezik halini hatırlattığı için psikolojik bozukluğunu ortaya sermişti.



2

Canlı yayında kriz geçirircesine ağlayan Bahar Candan, o gün bile bir karakter olduğunu işaretlerini vermişti. Bahar Candan İşte Benim Stilim'e abla kontenjanından dahil olmuştu. Ablası da küçüklüğünde jürinin deyimiyle bir 'Tosuncuktu'.



3

Abla o görüntüleri yayına verilince kendisiyle dalga geçmeyi başarırken, Bahar Candan ağlama krizlerine tutulmuştu. Peki son 3 yıldır bir şekilde kamera önünde olan bahar candan bu süreçte nasıl ve ne kadar değişti dersiniz?



4

Sizlere 3 yıl önce İşte Benim Stilim'e çıkan Bahar Candan'ın Instagram görüntüleri ile bugünkü Bahar Candan'ın Instagram görüntülerini sunalım.



5

Eskiden uzun saçlı, uzun tırnaklı ve süper minili bir kızdı. Aradan geçen yıllar içinde değmeyen tek şey süper miniler oldu.



6

Bahar Candan açılıp saçılma merakını daha da abartırken, Instagram photoshoplarında da hayli uzmanlaştı. Ekrandakinden 10 kilo zayıf gösteren halini hesaplarından sunan Bahar Candan, teşhirci yönünü de hiç frenlemiyor.



7



8



9



10



11

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr