Bafetimbi Gomis: Galatasaray'da Aslan Oldum!

Galatasaray'da göstermiş olduğu performans ile sarı kırmızılı taraftarlar için unutulmaz isimler arasına giren Bafetimbi Gomis, sarı kırmızılı forma ile geçirdiği dönem ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

01.03.2021-19:23 - (Son Güncelleme: 01.03.2021-19:23) Bafetimbi Gomis: Galatasaray'da Aslan Oldum!

Sarı kırmızılı forma ile göstermiş olduğu harika perfomansla takımının şampiyonluğa uzanmasında çok önemli bir rol oynayan Bafetimbi Gomiş, 40 karşılaşmada kaydettiği 32 gol, 6 asistlik performansla sezonu gol kralı olarak tamamlamıştı.

Galatasaray'dan transfer olduğu Al Hilal takımında halen forma giyen Bafetimbi Gomis, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bafetimbi Gomis, yapmış olduğu açıklamalarda ;

MALİ SIKINTILAR NEDENİYLE AYRILDIM

Galatasaray ekonomik sıkıntılarla karşı karşıyaydı. Galatasaray'da, gol rekoru ve şampiyonlukla hedefime ulaşmıştım. Premier Lig'de Swansea forması giyerken yaşanılan başarısızlıkların ardından Fransa dışında ilk kez kazandım. Belli bir yaşı geçtikten sonra ekonomik unsurlar önemli hale geliyor. O dönem teklif yapan Al-Hilal, birden fazla unsuru bir araya getirdi. Mali yönde bunların arasındaydı.

GALATASARAY'DAN SONRA ASLAN OLDUM

Kariyerimin başında panterdim. Galatasaray'da oynadıktan sonra aslan oldum. Galatasaray, gerçek bir aslan istediği için beni transfer etmişti. Fransa'da bana panter diyorlardı ama ben hayvanların kralı olmak istedim.

ARABİSTAN'DA PSG GİBİYİZ

Burası Avrupa'nın algılayabileceğinin aksine çok büyük bir kulüp. Suudi Arabistan'da PSG gibiyiz, yenilmesi gereken bir takımız. Bize karşı herkes kapanıyor. Çok ufak boşluklar bulabiliyorsunuz. Gol atmak kolay değil, fiziksel olarak çok güçlü olmak zorundasınız. Asya Şampiyonlar Ligi'ni kazandıklarından bu yana yirmi yıl geçmişti, gidip bu kupayı almak heyecan vericiydi. Bugün, uzun vadede hala iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal