Bafetimbi Gomis Adana Demirspor İle Prensipte Anlaştı!

Spor Toto Süper Lig'de adeta bir gol makinasına dönüşerek Galatasaray'da yaşadığı gol krallığında şampiyonlukta büyük bir rol oynayan Bafetimbi Gomis, yeniden Türkiye'yi sallamaya geliyor!

03.07.2021-12:23 - (Son Güncelleme: 08.07.2021-13:49) Bafetimbi Gomis Adana Demirspor İle Prensipte Anlaştı!

Spor Toto Süper Lig'in yeni kulübü Adana Demirspor yaptığı transfer hamleleri ile birlikte gündemden düşmemeye devam ediyor. Başkan Murat Sancak önderliğinde gerçekleştirdiği transfer hamleleriyle iddialı bir kadro kurmak isteyen mavi şimşekler Younes Belhanda transferinin ardından bir bomba transfer daha yapmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'dan geçtiğimiz sezonda olaylı bir şekilde yollarını ayıran Younes Belhanda ile geçtiğimiz günlerde anlaşma sağlayan Adana Demirspor, forvet hattı için oldukça iddialı bir transfer yapmayı planlıyor.

Younes Belhanda gibi eski bir Galatasaraylı olan Spor Toto Süper Lig'in eski gol kralığı Bafetimbi Gomis ile temasları kuran Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak, teknik direktör Samet Aybaba'nın kadrosunda görmeyi çok istediği Bafetimbi Gomis ile ilgili gerçekleştirdiği görüşmelerde maddi açıdan bütün imkanlarını zorluyor.

Al Hilal kulübü ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bafetimbi Gomis'in ilerleyen yaşını göz önünde bulunduran yönetim tecrübeli golcünün takımdan ayrılmasına oyuncunun kariyerini bitirmeden bir kez daha Avrupa'da futbol oynama isteği nedeniyle izin verebilir.

Spor Toto Süper Lig'de gösterdiği performans ile birlikte attığı gollerle ligi kasıp kavuran Bafetimbi Gomis, Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük bir rol oynamıştı.

35 yaşındaki Bafetimbi Gomis ile 1+1 yıllık bir sözleşme imzalamak isteyen Adana Demirspor, futbolcunun yakın arkadaşlarından biri olan Younes Belhanda'nın kadroya katılmasını transferde bir koz olarak kullanmak istiyor. 

Bafetimbi Gomis için 1+1 yıllık sözleşmede senelik olarak 2.5 milyon euroluk garanti ücret, gol ve başarı primlerinin içinde bulunduğu teklifini tecrübeli oyuncunun menajerine iletti. 

Adana Demirspor'un yapmış olduğu transfer teklifine gayet olumlu yaklaşan Bafetimbi Gomis'in Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı öğrenilirken ekonomik anlamda da şartlarda çok büyük bir problem olmadığı öğrenilirken tarafların önümüzdeki hafta içerisinde resmi imzaları atması bekleniyor.

Galatasaray forması ile 42 karşılaşmada 32 gol, 6 asistlik bir performans sergilerken, Süper Lig şampiyonluğu kazanırken ligde kaydettiği 29 gol ile gol krallığını kazanmıştı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal