Azizler film konusu ve oyuncuları

Film severler internet üzerinden merak ettikleri filmleri araştırmaya devam ediyor. Son zamanlarda merak edilen filmlerden biri de Azizler filmi oldu. Peki Azizler filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

29.06.2022-20:04 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-20:04) Azizler film konusu ve oyuncuları

Dram ve komediyi bir arada izlemeyi seven insanların keyifle izleyeceği filmlerden biri de Azizler filmi oldu. Peki Azizler filminin konusu nedir? Azizler filmi oyuncuları kimler? Azizler filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Azizler filmi

Azizler filmi dram ve komedi kategorisinde 8 Ocak 2021 tarihinde yayınlanmıştır. Filmin yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler oturmaktadır. Film 1 saat 36 dakikadır. Film Netflix platformunda seyirciyle buluşmuştur.

Azizler Filmi Konusu ve Oyuncuları

Azizler filmi konusu

Azizler filminde yer alan Aziz karakteri hayatından memnun olmayan orta yaş krizinde bir insandır. Hayalindeki mesleği hiçbir zaman yapamamıştır ve hayatına devam edebilmek için istemediği bir işte çalışmak zorundadır. Burcu ile 4 yıllık bir ilişkileri vardır fakat Aziz Burcu'dan ayrılıp yalnız kalmayı hayal eder. Aziz'in en büyük hayali özgür olmaktır. Aziz bu duygularla savaşırken ummadığı yerden karşısına bir fırsat çıkar ve Aziz hayatında ilk defa çok tehlikeli bir yalan söyleyecek ve bu olaydan sonra hayatı hiç düşünmediği şekilde değişmeye başlayacaktır.

Azizler filmi oyuncuları

Azizler filminde Engin Günaydın, Gülçin Santırcıoğlu, Haluk Bilginer, Okan Yalabık, Binnur Kaya, Hülya Duyar, Fatih Artman, Öner Erkan, İrem Sak ve İlker Aksum yer almaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal