Aysun Kayacı Yıllar Sonra Konuştu!

Yıllardır yurt dışında yaşayan eski model Aysun Kayacı, sonunda isyan etti! Son olarak, 'Hakan Ural ile benim oyum bir mi?' dediği iddia edilen Kayacı, artık dayanamadı ve sert bir tepki verdi.

15.04.2021-11:52 - (Son Güncelleme: 15.04.2021-11:52) Aysun Kayacı Yıllar Sonra Konuştu!

2012’de iş insanı Efe Kapancı’yla nikah masasına oturan Aysun Kayacı, aynı yıl sürpriz bir kararla modelliği bıraktı ve gözlerden uzak bir yaşamı tercih etti. Yurt dışında yaşayan eski model, Türkiye’de gündem olmaya devam ediyor.

Son olarak ‘Hakan Ural ile benim oyum bir mi?’ dediği iddia edilen Kayacı, yıllar süren sessizliğini sonunda bozdu!

Gazeteci Cengiz Semercioğlu'na konuşan Kayacı Twitter'dan bıktığını söyleyerek hesapları yılda 2-3 kere şikayet ettiğini belirtti. Adına açılan sahte hesapları şikayet etmesinden bir sonuç alamadığını söyleyen eski model, ‘Ona buna, hatta Cumhurbaşkanı'na bile hakaret ediliyor. Ben böyle biri değilim. Ben inançlı biriyim. Neden insanların inancıyla dalga geçeyim?’ diyerek isyan etti!

Aysun Kayacı, yıllar önce NTV'de ekrana gelen bir tartışma programında ‘Ben vergi veriyorum niye vergisini vermeyen, çok özür dilerim herkes üstüme gelecek ama kalıp olarak söylüyorum, 'dağdaki çobanla benim oyum eşit mesela. Niye? Hiç vergisini vermeyen biriyle niye benim oyum eşit. O benim kadar duyarlı benim kadar sorumluluk sahibi bir şekilde yaklaşıyor mu acaba’ diyerek tüm tepkileri üzerine çekmişti.

Kayacı 20 yaşındayken söylediği bu sözler için özür dilemeyi de ihmal etmedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal