27.09.2020-12:35 (Son Güncelleme:12.11.2021-13:19)


1

ÇOCUKLAR DUYMASIN’IN DUYGU’SU ÇILGINA DÖNDÜ

ÇOCUKLAR DUYMASIN’IN DUYGU’SU ÇILGINA DÖNDÜ

Eşiyle beraber ailecek yemeğe giden ünlü çift, restoran çalışanlarından kızlarının rahatsızlığı nedeniyle titiz davrandıklarını ve verdikleri siparişlerin bu titizlikle hazırlanmasını rica etti. Ancak Tatari’nin sonrası yaşadıkları kendisini çılgına döndürdü. Ünlü oyuncu yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlattı. Tatari, ‘Delireceğim! Yemin ediyorum delireceğim! 1 aylık çok katı bir diyetim var. Gittiğim her yerde şefe kadar gidiyorum. Laktoz, gluten, domates, biber listemi sayıyorum. Şefe gidiyorum bakın...



2

Garsonlara sordum yetmedi, şefe sordum. Siparişimi verdim, tadı değişik gelince çağırıp, "Kusura bakmayın manyak gibi soruyorum tereyağ olabilir mi?" dedim. "Hayır." dedikten 2 dakika sonra gelip "Evet, 10 gündür tereyağ koyuyorlarmış..." diyor. Siz gıda işi yapıyorsunuz. Konu sağlık! Sizin dangalaklığınız benim kızımın bağırsağında kanama yapıyor. Gerizekalısınız hepiniz!’ ifadelerini kullandı.



3

EVLADIMIZIN DIŞKISINDA KAN ARAYACAĞIZ!

EVLADIMIZIN DIŞKISINDA KAN ARAYACAĞIZ!

Kızları Müjgan’ın yiyecekler yüzünden rahatsızlanması sonucu sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Ayşecan Tatari'nin neden bu kadar tepkili olduğunu anlatan Edip Tepeli, ‘Hayatlarını ciddi besin alerjileriyle sürdürenlere soruyorum; nasıl hayatta kalıyorsunuz? Müjgan'ın bağırsak geçirgenliği ile uğraşıyoruz bir süredir. Sevimsiz bir durum... Çok küçük olduğu için geçmesi bekleniyor ama bunun için 1 aylık diyet uygulanması gerekiyor. Ayşecan'a da Müjgan'a da birçok besin yasak. Maalesef bu 1 ay bir türlü tamamlanamıyor. Çünkü adı sanı belli düzgün görünümlü işletmeler, besin işinin sağlık işi olduğunu bilmiyor. Paradan başka hiçbir şey düşünmedikleri için liyakat sahibi insanlar çalıştırmaları gerektiğinin farkında değiller.



4

Sizin bu ihmalkarlığınız ve cehaletiniz yüzünden yeterli besin alamadığı için her gün baş ağrısı çeken karım, son 8 günü kalan diyetine yeniden başlamak zorunda... Müjgan gelişimi için önemli olan besinleri 1 ay daha alamayacak. Biz de birkaç gün içimiz parçalana parçalana evladımızın dışkısında kan arayacağız!’ dedi.



5

İŞLERİNİ YAPANLAR SORUMLULUK ALSINLAR

İŞLERİNİ YAPANLAR SORUMLULUK ALSINLAR

Ayşecan Tatari’nin isyanı üzerine takipçilerinden biri ‘ O zaman evinde yemek ye’ yorumu yapınca güzel oyuncu, "Kaldırımlar kötüyse, engelliler evlerinde otursun!' demek gi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr