Aykut Kocoman: Takımımız Can Havliyle Mücadele Ediyor!

Spor Toto Süper Lig'in 29. Haftasında Medipol Başakşehir, galibiyet hasretini Gençlerbirliği karşısında 1-0'lık galibiyeti ile sonlandırdı.

07.03.2021-20:42 - (Son Güncelleme: 07.03.2021-20:42) Aykut Kocoman: Takımımız Can Havliyle Mücadele Ediyor!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, haftalar sonra gelen galibiyetin ardından maç sonu düzenlemiş olduğu basın toplantısında ;

' İçinde bulunduğumuz grup birbirleriyle oynarken can havliyle mücadele ediyor. Bütün maçın stratejisini bu çok etkiledi. İki takım da mutlaka kazanmak istiyordu. Telafinin azaldığı dönemde bu duygu daha da öne çıkıyor. Özellikle ilk yarı maçı daha fazla kontrol etmek amacındaydık, nispeten başarılı da olduk. Tehlike üretemedik. İkinci yarının ilk 15 dakikasından sonra ihtiyaçlar davranışlara yön vermeye başladı. İki takım da kazanmayı çok istiyordu. Son dakikalarda biraz da son şampiyon Başakşehir takımının apoleti üstünde olmasından dolayı, oyuncu kalitesi skora etki etti. Uzun zaman sonra kazanmak da bizim için son derece önemliydi. Ülkemizin kanayan yaralarından biri kadına şiddet. Hem dünkü olayı şiddetle kınıyorum hem de yarın Dünya Kadınlar Günü'nün yürekten kutluyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal