Aydın’da Park Halindeki Minibüste Yangın Çıktı

Aydın’ın Efeler ilçesinde korkutan yangın meydana geldi. Park halinde olan minibüste gerçekleşen yangın yanındaki 2 araca daha sıçradı. Çıkan yangında maddi hasar oluştu. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

09.04.2021-09:42 - (Son Güncelleme: 09.04.2021-10:34) Aydın’da Park Halindeki Minibüste Yangın Çıktı

Minibüste çıkan yangın, Aydın'ın Efeler ilçesinin Yedieylül Mahallesi 1006 Sokakta gece saatlerinde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre park halinde bulunan 09 TG 810 plakalı minibüste henüz nedeni bilinmeyen bir durumdan yangın çıktı. Yangın kısa zamanda büyüyünce, minibüsün yanında bulunan 2 araca da sıçradı. 

EKİPLER YANGINA MÜDAHALE ETTİ 

Çevredekiler yangını fark edince durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Gelen ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, adeta alev topuna dönen minibüse ve yangının sıçradığı diğer 2 araca müdahale etti. 

Yangın, kısa sürede kontrol altına alınırken, minibüs ve yangının sıçradığı 09 ADP 347 plakalı araç kullanılamaz hale geldi. 

KUNDAKLAMA SONUCU YANMASINDAN ŞÜPHELENİLİYOR 

Paniğe sebep olan yangının söndürülmesinin ardından itfaiye ekipleri soğutma çalışması başlatırken, minibüsün kundaklama sonucu yanmasından şüpheleniliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal