Aydın'da Öfkeli Baba Ailesinin Bulunduğu Evi Ateşe Verdi!

Aydın'da bir şahıs eşi ve çocuklarının bulunduğu evi ateşe verdi. Kısa sürede tüm binayı saran alevlere uykuda yakalanan ev bina sakinleri itfaiye ekiplerinin yardımları ile canlarını kurtardı.

26.09.2021-14:25 - (Son Güncelleme: 26.09.2021-16:16)

Aydın'a bağlı Efeler ilçesinde gece yarısı meydana gelen olayda bir şahıs eşi ve çocuklarının bulunduğu evi yaktı. Mimar Sinan Mahallesi 2387 sokak üzerinde bir binada gerçekleşen olayda yaşanan bir duruma kıza 45 yaşındaki baba, eşi ve çocukları ile birlikte daire içindeki 5 kişiyi ateşe verdi.

ÖFKELİ BABA EŞİ VE ÇOCUKLARINI YAKIYORDU

Kısa zamanda alevler tüm evi kapladı. Yangının çıktığı esnada evde uyumakta olan aile fertleri ise canlarını zor kurtardı. Aynı sokak üzerindeki Aydemir Apartmanı'nın en üst katındaki dubleks daireden alevlerin yükseldiğini gören çevre sakinleri durumu 112 Acil Yardım hattını arayarak ihbar etti.

BÖLGEYE İTFAİYE EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Gelen ihbar üzerine bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, sevk edildi. İtfaiye ekipleri canla başla yangına müdahale ederken bir yandan da ev halkını uyandırarak tahliye etti. 

ALEVLER DİĞER EVLERE SIÇRADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır'ın da bizzat söndürme çalışmasına katıldığı yangında, itfaiye ekipleri bir yandan merdivenli araçlarla binadaki yangını söndürmeye çalışırken, diğer yandan da diğer dairelere sıçrayan alevlere dışarıdan su püskürtme yöntemi ile müdahale edildi.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Tüm mahallenin sokağa döküldüğü yangında polis acil sağlık ekipleri tedbir alırken, itfaiye ekipleri kısa sürede başarılı bir şekilde yangını kontrol altına alarak çevredeki evlere sıçramadan söndürmeyi başardı.

ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Hareketli saatlerin yaşandığı Aydın'ın Efeler ilçesinde evi ateşe veren babadan, komşuları ve yakınları şikayetçi oldu. Gözaltına alınan öfkeli şahısın olaydan önce uyuşturucu madde alıp almadığını belirlenmesi için kan değerlerini tespit etmek üzere hastaneye götürüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal