04.03.2021-10:01 (Son Güncelleme:04.03.2021-10:01)


1

Survivor’un eski yarışmacılarından ve en dikkat çeken isimlerinden biri olan Aycan Yanaç, Survivor hakkında merak edilenleri açık bir ifadeyle yanıtladı. Futbolcu olan Yanaç, Semih Öztürk’ün YouTube programında Survivor’un televizyona yansıtılmayan kısımlarını ilk defa ele aldı.



2

Sempatik ve bir o kadar da başarılı olan Yanaç, ‘Survivor'da kadınlar regl olduklarında nasıl yarışıyordu?’ sorusuna şu yanıtı verdi.



3

‘Biz regl olamıyorduk. Yemek yiyemiyorduk. Vitamin, enerji alamadığımız için regl olamıyorduk. Olmuyordu, bir süreden sonra zaten ayaklarımız su topluyordu. Ayak bileklerimiz şişiyordu.’



4

‘Bilmiyorum fark ettiniz mi biz kadınlar şişmeye başlıyorduk. Sonlara doğru ödülleri kazandık. O zaman kendimize geliyorduk. Başlarda çok kötüydü hiç regl olmuyorduk.’



5

‘İç çamaşırı giyebiliyor muydunuz?’ sorusuna ise Yanaç, ‘Tabii ki de üstümüzde kıyafet tek bir tane vardı. Ara sıra değiştiriyorduk. Ceketimiz, uzun eşofmanımız vardı. İki üç tane de iç çamaşırına çantamızda izin veriyorlardı.’ dedi.



6

Öte yandan kadın yarışmacılarının tüylerini nasıl aldığından da bahseden Yanaç, ‘Genellikle bütün kadınlar Survivor’a gitmeden lazer oluyorlar. Kimsenin ağdaya ya da jilete ihtiyacı olmuyordu. Öyle bir problem yaşamıyorduk’ açıklamasında bulundu.



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr