Ay Lav Yu Tuu film konusu ve oyuncuları

Sermiyan Midyat'ın yönettiği ve oynadığı Ay Lav Yu Tuu filmi komedi türü film olarak karşımıza çıkmaktadır. Ay Lav Yu Tuu filmin konusu nedir? Ay Lav Yu Tuu oyuncuları kimlerdir? İşte ayrıntılar.

29.06.2022-14:07 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-14:07) Ay Lav Yu Tuu film konusu ve oyuncuları

22 Eylül 2017 tarihinde Ay Lav Yu Tuu filmi vizyona girmiştir. Yerli ve komedi türünde ki film izleyicilere keyifli anlar yaşatmaktadır. Filmin yönetmenliğini Sermiyan Midyat üstlenirken aynı zamanda filmde de rol almıştır. Ay Lav Yu Tuu filminde Nikki Leight, Sermiyan Midyat ve Steve Guttenberg gibi oyuncular rol almaktadır.

ay lav yu tuu

Ay Lav Yu Tuu konusu nedir?

2010 yılında vizyona giren Ay Lav Yu filmi büyük yankı uyandırmıştı. Ay Lav Yu Tuu filmi ise bu filmin serisi niteliğindedir. Sermiyan Midyat'ın hem yönettiği hem rol aldığı film büyük bir ilgi ile izlenilmektedir. Amerika'da okuduktan sonra Tınne köyüne dönen İbrahim, iki farklı kültürün arasında kalır. Olayları eğlenceli ve özgün bir sinema diliyle ekrana taşıyan Midyat, bu farklılıkları ikinci öyküsünde de gözler önüne sermektedir. Amerikalı bir gelinin Tınne Köyü'ne gelmesiyle başlayan macera, bu kez İbrahim'in Amerika maceralarıyla devam ediyor. Köye döndüğünde İbrahim, Amerika'nın neredeyse tamamını beraberinde getirir. Devlette kayıtlı bile olmayan köyde art arda komik olaylar yaşanmaktadır.

Film, serinin ikinci filmi olarak karşımıza çıkmaktadır. Komedi türünde ki film izleyicilere eğlenceli vakit geçirmektedir.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal