29.10.2020-10:08 (Son Güncelleme:16.04.2024-06:58)


1

Avatar 2'nin Kamera Arkası Görüntülerinde Kate Winslet de Var

Avatar 2'nin Kamera Arkası Görüntülerinde Kate Winslet de Var

Tüm dünyada yankı uyandıran Avatar filminin ikincisi yolda. Yeni Zelanda'da çekimleri süren ve James Cameron'un yönetmenliğini yaptığı Avatar serisinin devam filmi olan Avatar 2'den yeni bir kamera arkası fotoğrafı geldi. Gelen fotoğrafta ünlü oyuncu Kate Winslet su altında görülüyor.



2

Film çekimleri için serbest dalış eğitimi aldığı bilinen Kate Winslet, Avatar 2 filminin kamera arkası fotoğrafı ile gündeme geldi. Yönetmen koltuğunda James Cameron’ın yer aldığı Avatar 2'nin film yapımcısı Jon Landau, kamera arkasından yeni görüntü paylaştı.



3

Kate Winslet, film hakkında verdiği bir röportajda, serbest dalış dersleri esnasında en fazla yedi dakika 14 saniye nefesini tutabildiğini ifade etmişti.



4

2009'da vizyona giren orijinal Avatar'da, Sigourney Weaver'in canlandırdığı Dr. Grace Augustine karakteri, Pandora gezegeninde insanlardan kaçarken gövdesinden vurularak ölmüş görünüyordu.



5

Devam filmleri için yine geri dönen Sam Worthington'ın canlandırdığı Jake Sully, Tree of Souls'a ulaşacak kadar uzun yaşamasına yardım ediyor. Na'vi, bilincini bir avatar bedenine aktarıyor ve anılarının Pandora'nın ekosisteminde saklanmasını sağlayan bir sinirsel bağlantı oluşturuyor.



6

2009’daki ilk filmden sonra merakla beklenen ikinci filmin 16 Aralık 2022’de gösterime girmesi planlanıyor.



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR