Asuman Krause Ekranlara Geri Dönüyor, Hangi Programı Sunacak?

Televizyon ekranlarının sevilen isimleri arasında yer alan Asuman Krause, uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara dönüyor.

11.06.2021-11:39 - (Son Güncelleme: 11.06.2021-13:41)

Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan ve yıllarca Fear Factor ile Whipeout gibi başarılı programların sunuculuğunu yapan ünlü sunucu Asuman Krause, uzun aranın ardından yeniden hayranları ile buluşma kararı aldı. Krause'nin, daha önce ünlü oyuncu Ufuk Özkan'ın sunduğu Aileler Yarışıyor programının sunuculuğunu yapacağı öğrenildi.

HAZİRAN AYINDA EKRANLARDA OLACAK!

360 TV ekranlarında yayınlanan 'Aileler Yarışıyor' programı, haziran ayı içerisinde seyircisi ile buluşacak. Asuman Krause'nin sunacağı yarışma, hafta içi her akşam ekranlarda olacak.

ASUMAN KRAUSE KİMDİR?

1 Mart 1976'da Almanya'nın Berlin kentinde hayata gözlerini açan Asuman Krause'nin annesi Adapazarlı Çerkes, babası ise Alman kökenlidir. Anne ve babası Asuman Krause küçükken ayrılma kararı aldılar. 1998 yılında katıldığı yarışmada Türkiye ikinci güzeli seçilmiştir. Bu yarışmadan sonra mankenliğe başladı. Krause 2002 yılında, İsviçre saat firması Maurice Lacroix'in, 'Masterpiece' serisi için çıkardığı 'Zaman ve Zamansızlık' temalı takviminde yer aldı. Yüksek ücretle ünlü ressamların 'nü' tablolarındaki figürler gibi poz verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal