10.10.2019-11:28 (Son Güncelleme:29.03.2024-03:24)


1

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, geçtiğimiz günlerde Pelin Kaya'nın üstlendiği YouTube kanalındaki programına konuk oldu. Aslıhan Doğan, evliliği ile ilgili açıklamalarda bulunurken Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'e göndermelerde bulundu.



2

Aslıhan Doğan, Pelin Kaya'nın sorduğu 'Çok ünlü ve gözde bir adamla evlisin nasıl başa çıkıyorsun' sorusuna samimi açıklamalarda bulundu.



3

Aslıhan Doğan konuyla ilgili 'Bunu şöyle düşünmek lazım. Sence başa çıkamıyor olsaydım o adam benimle mi evli olurdu. Arda başa çıkabildiğim için benimle evli. Bir ünlü kadını ve erkeği taşımak vardır. Başa çıkmak derken şöyle; çok zor bir mesleği var. Arda'yı yaklaşık 15 senedir tanıyorum. Arkadaşlık sürecimizle beraber bu işin zorluklarını biliyordum.



4

İlişkiye başladığımızda daha da gördüm evlenince daha da gördüm. Sporcu olmak ne kadar zorsa sporcu eşi olmak da bir o kadar zormuş. Evin içinde bir eş ve annesin. O evi yöneten bir kadınsın. Bazen bir psikologsun.



5

Senin eşin kapıdan çıkıyor ve maça gidiyor. Sen onun o maçtan nasıl geleceğini bilmiyorsun. Eşim ayaklarıyla para kazanan biri. Bu iş bir saniye sakatlanmaya bakar. Maçı inşallah kazanırlar diye izliyorum ama en başında sağlığını düşünüyorum. Arda'ya her maçtan sonra ilk yazdığım şey 'İyi misin' mesajıdır.' dedi.



6

Aslıhan Doğan, 'Evde olan iki erkekle nasıl başa çıkıyorsun sorusuna verdiği cevapla yeni bir tartışmanın fitilinin ateşledi.



7

Doğan, 'Kendimden çok emin bir kadınım ve benim eşimden de çok emin bir kadınım. Oradan buradan gelenlerle, bilmem nelere inanmam. Ben eşimi 15 senedir tanıyorum. Arkadaşlıktan bu yola girdiğimiz için. Eşim ne yapar ne eder bunları çok iyi biliyorum.



8

Sadece Türkiye'de değil dünyaca çok iyi tanınan bir adamla birlikteyim. Bu gurur duyarak söylüyorum ama tabi ki de bu işin zorlukları var.' dedi.



9

Aslıhan Doğan'ın 'Eşimden çok eminim' demesi akıllara Berkay ve Özlem Ada Şahin ile yaşanan olayları getirdi.



10

İddialara göre Arda Turan, bir eğlence mekanında Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'i sözlü olarak rahatsız etmişti. Arda Turan'ın Berkay'ın burnunu kırıp hastaneyi basmasının ardından ikil arasında yaşananlar mahkemeye taşınmıştı. Geçtiğimiz Eylül ayında görülen davada Arda Turan, hakkındaki bütün suçlamalardan beraat etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr