20.04.2020-10:21 (Son Güncelleme:24.04.2024-00:27)


1

Murat Boz ile biten ilişkisinin ardından adı Uraz Kaygılaroğlu ile anılan güzel oyuncu Aslı Enver, aradığı aşkı basketbolcu Keren Tunçeri'de buldu. Çiftin yaklaşık bir aydır birlikte olduğu ortaya çıkarken ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ettikleri öğrenildi.



2

Ünlü şarkıcı Murat Boz ile uzun bir süredir birliktelik yaşayan güzel oyuncu Aslı Enver geçtiğimiz yaz aylarında ilişkilerini noktalama kararı almıştı.



3

Sefirin Kızı dizisinde rol alan Uraz Kaygılaroğlu ile tanıştığı ancak çiftin ilişkiye başlamadan arkadaş kalma kararı alması magazin gündeminde uzunca bir süre konuşulmuştu.



4

2. Sayfa'nın iddiasına göre Aslı Enver kalbinin kapılarını ünlü basketbolcu Keren Tunçeri'ye açtı ve çift aşk yaşamaya başladı.



5

Yaklaşık bir aydır aşk yaşayan Aslı Enver ve Kerem Tunçeri'nin şimdilik ilişkilerini gözlerden uzak yaşamak istediği öğrenildi.



6

Kerem Tunçeri Kimdir?

Kerem Tunçeri Kimdir?

Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminde yerini alan Kerem Tunçeri, Türk milli eski basketbolcudur. Abisi Kemal Tunçeri de basketbolcu olan Kerem Tunçeri, 14 Nisan 1979 yılında Türkiye'de dünyaya geldi.



7

Çok iyi takımların formasını giymiş olan ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri, 1.91 boyundadır ancak kilosu bilinmiyor.



8

Galatasaray takımında oynarken kendisini geliştiren Kerem Tunçeri, 1999 yılında Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda yedek oyuncu olarak katılmış ve Orhun Ene'nin sakatlanması üzerine maça çıkıp oynamıştır.



9

Eline geçen şansı iyi değerlendiren Kerem Tunçeri, bu turnuvanın ardından milli takımdaki yerini garantiledi ve daha sonra Anadolu Efes takımına transfer olarak kariyerinde büyük bir sıçrama yaşadı.



10

Milli takımda başarısız olan Kerem Tunçeri, Anadolu Efes'te gösterdiği başarılı performansın ardından 2004-2005 sezonunda Ülkerspor'a transfer oldu ve daha sonra Beşiktaş'a transfer oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr