Aslan burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır? Aslan burcu erkeğini etkilemenin yolları

Aslan burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır diye sorulduğunda, kesinlikle cinsel cazibesi yüksek cevabı ilk olarak verilebilir. Onun yanında kendi halinde, sade, renksiz, suskun bir kadın göremezsiniz. Aslan burcu erkeği partnerinden neler bekler, ilişkide nasıldır? Aslan burcu erkeği hangi tip kadınlardan hoşlanır? Aslan burcu erkeğini etkilemek istiyorsanız işte bilmeniz gerekenler...

28.02.2022-16:00 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-16:48) Aslan burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır? Aslan burcu erkeğini etkilemenin yolları

Baştan çıkarıcı, kıvrak, şen kahkahalı insanlar aslan burcunun ilgi alanına girerler. Aslan burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır denildiğinde, cazibeli, gülümsemesi dillere destan, hareketli cevabı verilebilir. Uyuşukluğa, sadeliğe kesinlikle gelemez. 

Havalı bir burç olan aslanın yanındaki kadının da herkes tarafından beğenilmesi onu gururlandırır. Bu sebeple, güçlü, dikkat çekici, baskın, havalı kadınların yanında yeleleri kabarır. Hele bir de bu kadın onu özellikle başka kişilerin yanında övüyorsa, ihya olur. Peki, aslan burcu erkeğinin kadınlarla ilişkisi nasıldır?

Aslan erkeği çapkın bir burç değildir. Beğendiği kadınlarsa daha çok ateşli, kalın dudaklı, yuvarlık vücut hatları olan kişilerdir. Ona hayranlığınız, gözlerine kilitlediğiniz bakışlarınız size çarpılmasına neden olacaktır.

Aslan erkekleri enerji dolu oldukları için, bir yere odaklanmaları zordur. Duygularını gizlemek adına, gözleri dört döner ve kimi kez bakışlarını kaçırırlar. Fakat bir kadın onun bakışlarını bakışlarına sabitleyebildi mi, aslanın ilgi odağı haline gelir. Aslan burcu erkeği büyümeyen, saf bir çocuk gibidir. Sürekli ilgi bekler. Yanında her zaman onu pohpohlayacak kadınlar bulunur. Evcimen insanlarla da pek anlaşamaz. 

Aslan burcu erkeği nelerden hoşlanır?

Aslan burcu erkeğini etkilemenin yolları

Beğendiği insan da kendi kadar ilgi odağı olmalı, ortalıkta tozu dumana katmalıdır. Kıskanç yanları vardır ama baskılayıcı değildir. Sadece, kendine dönük yaşansın ister; biraz megalomandır. Rahat tavırları vardır, karşısındaki kadının da tavırları benzer olmalıdır.

Bedenleri canlı, el kol hareketleri kıvrak, tok sesli, kabarık saçlı kadınlar onlara göredir. Gözlere önem verirler. Badem şeklinde, çekik gözlü, esmer insanlara bayılırlar. Tabiri caizse her kadında Latin ruhu ararlar.

Aslan burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır diyecek olursak, aşağıdaki maddeleri arka arkaya aktarmamız mümkündür:

- Kıvırcık ya da kabarık saçlı

- Yuvarlak vücut hatlı

- Latin havası olan, esmer

- Kıvrak, şen şakrak

- Güçlü bir ses tonu ve çekici bir kahkahası olan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal