Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Aşkları Siyah Sayfaya, Siyah Kalemle Yazı Yazmak Gibi
Tuğçe Arıbaş
Aşkları Siyah Sayfaya, Siyah Kalemle Yazı Yazmak Gibi
11.02.2020 Salı 10:42

Yasak Elma’dan Şeyma Subaşı Göndermesi!

Yasak Elma dizisinde son bölümlerde zengin bir iş adamının, henüz küçücük bir bebeği olan eşini kendinden yaşça küçük bir kadınla aldatması işleniyor. Dün akşam yayınlanan bölümde Yıldız (aldatılan eş), Halit’i (kocası) sevgilisiyle bastı ve kocasından boşandı.

Halit’in sevgilisi Leyla boşanma haberini aldıktan sonra akıl aldığı kişiye ne yapacağını sorunca “Sende boşandılar diye story atarsın” cevabını aldı. Tıpkı yıllar önce Şeyma Subaşı’nın yaptığı gibi. Senaristler zekice, hiç göze sokmadan Şeyma Subaşı göndermesinde bulundu.

Acun Ilıcalı, eşi Zeynep Yılmaz’dan boşandığında Şeyma Subaşı elinde yüzükle fotoğraf çekip üzerine boşandılar yazarak mutluluğunu tüm takipçileriyle paylaşmıştı. Neyse ki dizide Leyla karakterine bu kadar küçük düşürücü bir hareket yaptırmayıp öğüt göndermesiyle yetindiler…

Artık Aşkta Kazanan, İşte mi Kaybediyor?

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya’nın Atina’daki aşk tatili bitti.  Çift, ayrı ayrı Türkiye’ye dönünce ilk açıklamayı yapan taraf Serenay oldu. Aşk haberlerinin doğru olduğunu ve Cem Yılmaz’ın iş nedeniyle erken döndüğünü söyledi.  

Serenay gayet normal açıklama yaparken Cem Yılmaz bir o kadar sinirli kameralara yansımış. Uzun zamandır peşinden koştuğu kişiyle tatil dönüşü neden insan bu kadar asabi olur diye düşünmüştüm ki sebebi ortaya çıktı.

Gişede beklediğini bulamayan Cem Yılmaz’ın, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başlamasıyla işleri iyice karışmış.

Yakın kaynaklardan aldığım bilgiye göre; Karakomik Filmler serisinin yapımcısı Muzaffer Yıldırım bir dönem Serenay Sarıkaya ile ilişki yaşıyordu. Böyle kötü giden bir gişenin üstüne bir de Cem Yılmaz’ın, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başlamışıyla Cem Yılmaz ve Muzaffer Yıldırım arasında ipler iyice gerilmiş. Hatta Yıldırım’ın Cem Yılmaz ile tüm ticari ilişkilerini bitirdiğini söylediğini öğrendim ki tüm bunların üstüne ne yapsa haklı..

Defne Samyeli ise sosyal medya hesaplarında Cem Yılmaz ile fotoğraflarını hala tutuyordu. Atina tatilinden görüntülerine rağmen yine de Cem Yılmaz’ı silemeyen Defne, tüm bu yaşananlar üzerine Cem Yılmaz’ın tüm izlerini sosyal medya hesaplarından silmiş olsa da aşk bazen siyah bir sayfaya, siyah kalemle yazı yazmak gibidir. Görünmese de orda durmaya devam eder…

Çocuklar Yıldız Olmasın!!!

3 ay önce Tamer Karadağlı’nın sosyal medya sayfasında paylaşımlarına bakarken o zaman birkaç hafta önce paylaştığı bir fotoğraf dikkatimi çekmişti.  “Geleceğin starı Iraz ile çok güldük. Adını çok duyacaksınız.” yazdığı genç bir kızla fotoğrafıydı dikkatimi çeken. Magazinci içgüdüsüyle olsa gerek bu star olacak lafından farklı manalar çıkarmıştım ama aralarında ki yaş farkından ve kızın oldukça küçük gözükmesinden konduramamıştım.

Aylar sonra yine hislerim doğru çıktı. 52 yaşındaki Tamer Karadağlı, kendisinden tam 30 yaş küçük olan Iraz Yıldız ile yakalandı. Bizde böylece Iraz Hanımın adını nasıl daha çok duyacağımızı anlamış olduk.

Sosyal medya ve magazin köşeleri, 50 yaşın üzerindeki ünlü erkeklerin hiç yoktan sevgili konteyjanından ortaya çıkardıkları ve adını duymayı içimizin artık almadığı “geleceğin starları!!!”yla dolmuştu. Yeni starımız Iraz Hanım’la birlikte artık taşıyor…