13.09.2022-12:07 (Son Güncelleme:31.01.2023-11:14)


1

Kimdir?

Kimdir?

Burcu Özberk, 12 Aralık 1989 tarihinde Eskişehir’de dünyaya geldi. Özberk, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Bu dönemlerde ilk kez ekranlara Muhteşem Yüzyıl dizisiyle çıktı. Bu dizide Hurcihan Sultan rolünü canlandırdı. Özberk, Güneşin Kızları’nda canlandırdığı Nazlı rolü ile ünlendi. Bu dizide; Hande Erçel, Berk Yılmaz, Tolga Sarıtaş, Emre Kınay gibi isimlerle birlikte rol aldı. Erdal Beşikçioğlu’nun kurduğu Tatbikat Sahnesi’nde Marquis de Sade Quills, Woyzeck Masalı, Aşk Aptalı tiyatro oyunlarında rol aldı. 2017 yılında Badem Şekeri filminde oynadı. Bu filmde Alper Saldıran ile başrol oyuncusu olarak yer aldı. 2017 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Aslan Ailem dizisinde oynadı. 2019 yılında ise Afili Aşk dizisinde Çağlar Ertuğrul ile beraber başrolü paylaştı. Burcu Özberk bu akşam Aşk Mantık İntikam dizisi ile ekranlara dönecek.



2

Eğitimi

Eğitimi

Özberk, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.



3

Yalı Çapkı'nından Burcu Özberk'e özvü

Yalı Çapkı'nından Burcu Özberk'e özvü

Ekranların güzel oyuncu Burcu Özberk, sosyal medya paylaşımı ile sevenlerini büyüledi. Ö<berk'in cesur pozlarına Yalı Çapkını dizisnin yıldız ismi Beril Pozam'da kayıtsız kalmadı. Güzel oyuncu arkadaşının fotoğrafına "Offfff" yorumda bulundu.



4

Bol bol tatil yapan güzel oyuncu soluğu Venedik Uluslararası Film Festivali’nde aldı. Özberk'in süper minili tarzı dikkat çekti.



5

Mini elbisesiyle poz verdi

Mini elbisesiyle poz verdi

Aşk Mantık İntikam dizisinin Esra'sı Burcu Özberk, dizinin sezon finali yapmasıyla soluğu tatilde aldı. Verdiği pozlarla sosyal medyayı sallayan güzel oyuncu bu kez mini eteğiyle kamera karşısına geçti. Erkek takipçilerini büyüleyen bu pozlara beğeni ve yorum yağmuru geldi.



6

Dizileri

Dizileri

-Çocukluk -Direniş Karatay



7

-Afili Aşk -Şahane Damat



8

-Muhteşem Yüzyıl -Arslan Ailem -Çocukluk



9

Son olarak gittiği tatilde verdiği pozla gündem olan Özberk'in bu yeşil bikinisi herkes tarafından çok beğenildi. Paylaşım kısa sürede büyük beğeni topladı.



10

Geçtiğimiz aylarda yaptığı paylaşımla yine yürek hoplatmıştı. Aşk Mantık İntikam dizisi final yapınca Burcu Özberk soluğu Bali sahillerinde almıştı. Cesur pozları takipçileri tarafından çok beğenilmişti.



11

Rol arkdaşları

Rol arkdaşları

Aşk Mantık İntikam dizisi partneri İlhan Şen ile 1. Bölüm fotoğrafı



12

Afili Aşk dizisindeki partneri Çağlar Ertuğrul ile



13

Afili Aşk dizisindeki partneri Çağlar Ertuğrul ile



14

Güneşi Beklerken dizisindeki partneri Hande Erçel ile



15

Güneşin Kızları setinden.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr