Aşk Mantık İntikam Son Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Aşk Mantık İntikam her Cuma yayınlanıyor. Sevilen dizi Aşk Mantık İntikam'ın oyuncuları kimlerdir? Aşk Mantık İntikam son fragmanda noldu? 18. Bölüm nereden izlenebilir? Hepsi haberimizde.

12.06.2021-15:18 - (Son Güncelleme: 23.10.2021-10:12)

Fox TV’nin en sevilen dizilerinden Aşk Mantık İntikam’ın 19. bölüm ilk fragmanı yayınlandı ve dizi 29 Ekim'de izleyicilerin karşısına çıkacak. Aşk Mantık İntikam oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkatleri üzerini çekiyor. Peki, Aşk Mantık İntikam’ın 19. Bölüm fragmanında ne oldu? Aşk Mantık İntikam oyuncuları kimler? Hangi diziden uyarlandı? Aşk Mantık İntikam son bölüm izleme yolları nelerdir?

AŞK MANTIK İNTİKAM SON FRAGMANDA NE OLUYOR?

Aşk Mantık İntikam dizinin merakla beklenen 19. bölümünün ilk fragmanı yayınlandı. 19. Bölüm fragmanında aile, Elif'i Ekrem'e ister. Elif'in ailesinde baygınlık yaşayanlar vardır. Ozan, Esra ile arkadaş olmak ister. Esra bu teklifi kabul eder. Fragmanın sonunda arkadaş olurlar.

AŞK MANTIK İNTİKAM 18. VE SON BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

Esra, Çağla tarafından rakip firmaya bilgi sızdırmakla suçlanır ama Ozan'ın beklenmedik hamlesi ile planları güme gider. Esra'nın böyle bir şey yapabileceğine hiç kimse inanmayacağı için Esra direkt olarak aklanır. Esra, Ozan'a bu iyiliği neden yaptığını sorar. Ekrem ve Elif'in ortadan kaybolması, ikiliyi şoka uğratır. Esra ve Ozan kardeşleri ararken ikili büyük gizem ve aile sırlarının arasında kaldıklarını geç de olsa fark ederler. Çınar ise projeyi rakip firmaya sızdıran kişiyi bulmaya ant içer. Yeşim'le yemek yerden duyduğu şeyler sonucu Çağla'dan hesap sorar. Çağla, bölümün sonunda kontrolünü kaybetmiştir.


AŞK MANTIK İNTİKAM KONUSU NEDİR?

Esra’nın hayatı o gün gördüğü bir gazete haberi sonrası allak bullak olur. Bir yıl önce ayrıldığı eski eşi, habere göre milyon dolarlık bir şirket sahibi olmuştur. Eski eşi artık yakışıklı ve karizmatiktir. Yıllar sonra yolları tekrardan kesişen Ozan ve Esra çifti, birbirine karşı nefret ve öfke doludur. Esra’nın gururu kırılmış ve incinmiştir. Ozan’dan intikam için Ozan’ı kendine tekrar aşık etmeye uğraşır. Zamanında garsonluk yapan Esra, mantık evliliği yapıp sonradan boşandığı Ozan’dan intikam almak ister. Ozan’ın şirketinde Leyla da işe başlar. Aşk üçgeni oluşur. 

AŞK MANTIK İNTİKAM OYUNCULARI

Başrollerinde İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in yer aldığı Aşk Mantık İntikam’da Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz gibi başarılı isimler de bulunuyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM HANGİ DİZİDEN UYARLANDI?

Aşk Mantık İntikam dizisi, Güney Kore yapımı Cunning Single Lady dizisinden uyarlanmıştır. Romantik bir hikayeye sahip olan dizinin teması intikamdır. Yazın başlayan dizinin büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Çıktığı her gün reyting tablosunun en üstünde yer alıyor. Aşk Mantık İntikam her Cuma FOX TV saat 20:00’de yayınlanıyor. Başarılı dizinin ikinci sezonunu yapması tahmin ediliyor. Aşk Mantık İntikam son bölüm yayınlandığı kanalın kendi sitesi üzerinden izlenebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal