19.07.2021-15:34 (Son Güncelleme:02.12.2021-09:28)


1

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sezon başında kadroya katılan Belçikalı golcü Michy Batshuayi'den umudunu keserken yönetimden istediği yeni golcü ortaya çıktı...



2

Transfer döneminde kadrosuna geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Javier Montero, Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier'i kadrosuna katan Beşiktaş yönetimi bu hamlelerin yanı sıra, Mert Günok, Umut Meraş, Michy Batshuayi, Miralem Pjanic, Kenan Karaman, Can Bozdoğan, Mehmet Topal gibi isimleri katarak büyük bir ses getirmeyi başarmıştı.



3

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş yönetimi ile yaptığı görüşmenin ardından görevine devam etme kararı alan Teknik Direktör Sergen Yalçın, son olarak yönetimle gerçekleştirdiği görüşmenin ardından forvet hattında görev yapan Michy Batshuayi'nin performansından memnun olmadığını ve yerine golcü istediğini iletti.



4

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Başkan Ahmet Nur Çebi ile gerçekleştirdiği transfer zirvesinde Belçikalı Michy Batshuayi'den memnun olmadığını ve yerine Ocak ayında kadrosuna Artem Dovbyk'ı getirmek istediği öğrenildi.



5

24 yaşındaki Ukraynalı golcü Artem Dovbyk, ülkesi Ukranya'da Premier Lig ekiplerinden SK Dnipro formasını giyiyor.



6

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın isteği doğrultusunda Ukrayna Ligi ekibi SK Dnipro forması giyen Artem Dovbyk'ın kulübü ile pazarlıklara oturan Beşiktaş yönetimi Ukraynalı yıldızı satın alma opsiyonlu bir şekilde kiralık olarak kadrosuna katmak adına teklifini iletirken transferde satın alma opsiyonu üzerinde rakımda pazarlıklar hız kesmeden devam ediyor. 6 milyon euroluk satın alma opsiyonu ekletmek isteyen Ukrayna ekibine karşı siyah beyazlılar bu rakamı biraz daha düşürmek adına pazarlıklarını sürdürüyor.



7

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş forması giymeye sıcak bakan Artem Dovbyk'ın siyah beyazlı forma ile kendi potansiyelini ispatlayabileceğini düşünmesi transferin olumlu yönde ilerlemesinde büyük bir etken olarak yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR