14.10.2021-10:56 (Son Güncelleme:14.10.2021-11:16)


1

A Milli Takım'ın yıldızı Çağlar Söyüncü ile İngiliz devi Arsenal'in ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Milli futbolcu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.



2

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'nin formasını terleten milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Daha önce Real Madrid ve Barcelona gibi devlerin talip olduğu aktarılan futbolcu ile son olarak sürpriz bir takım ilgilenmeye başladı. İngiliz devi Arsenal'in A Milli Takım'ın başarılı stoperi Çağlar Söyüncü ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



3

İngiliz devi Arsenal'ın başarılı stoper Çağlar Söyüncü için Ocak ayında bir girişim yapacağı öğrenildi. Arsenal'in futbolcuyla çok ciddi bir şekilde ilgilendiği ve mutlaka kadrosuna katmak istediği belirtiliyor. 21.5 milyon euro bonservis bedeliyle Freiburg'dan, Leciester City'e transfer olan 25 yaşındaki savunmacı için Arsenal'in iki katı fiyat ödeyeceği aktarıldı.



4

Transfermarkt verilerine göre A Milli takımın yıldızı Çağlar Söyüncü'nün piyasa değeri ciddi anlamda yükseldi. Milli yıldızın 40 milyon euro olan piyasa değeri yüzde 12.5 lik bir artış gösterdi ve 45 milyon Euro'ya kadar çıktı.



5

Leicester City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam eden futbolcu çıktığı 93 karşılaşmada 2 gol ve 1 asist kaydetmeyi başardı.



6

Başarılı stoper milli yıldız ile La Liga ekiplerinden Barcelona ve Real Madrid'in ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Futbolcunun transferiyle ilgili yakın zamanda sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR