Sivri Dilli Armağan Çağlayan’a Kriz Geçirten Soru!

Başarılı eğitim hayatı ve televizyonculuk kariyerinin yanı sıra ekranlardaki sivri diliyle hafızalara kazınan Armağan Çağlayan sosyal medyada kriz geçirdi. Çağlayan, fotoğrafına yapılan yoruma o kadar sinirlendi ki cevap vermeden duramadı...

02.03.2021-14:19 - (Son Güncelleme: 27.11.2021-11:52) Sivri Dilli Armağan Çağlayan’a Kriz Geçirten Soru!

Her yaptığı ve söylediği olay olan isimlerden biri de Armağan Çağlayan. Asıl mesleği avukatlık olan Çağlayan’ın popülerliğini ise televizyon ekranlarında görülmeye alışık olunan sivri dili oluşturuyor. Ünlü televizyoncu ise son dönemlerde televizyonda program yapmak yerine dijital mecralarda içerik üretmeyi tercih ediyor. İşi dolayısıyla sosyal medyayı etkin biçimde kullanan Çağlayan’a yapılan bir yorum ise ünlü televizyoncunun sinirlenmesine neden oldu. Televizyoncu takipçisine öyle bir yanıt verdi ki, tüm sosyal medyanın diline düştü…

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN: SİZ Mİ TAŞIYORSUNUZ EVE GİDERKEN?

Avukatlık kariyerinin dışında adım attığı editörlük, genel müdürlük gibi birçok alanda yaptığı işle kendine başarılı bir özgeçmiş çizen Armağan Çağlayan sivri dilini tutamadı. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncuya yapılan bir yorum Çağlayan’ı kızdırdı. 55 yaşındaki ünlü televizyoncu paylaştığı fotoğrafın altına gelen “çok kilo almışsınız” yorumuna kayıtsız kalamadı. Televizyon programlarında alışık olunan sivri dilini bu yoruma karşı çıkaran Çağlayan, “Siz mi taşıyorsunuz eve giderken?” diyerek sözlerini esirgemedi. 

armağan

ÇAĞLAYAN SİVRİ DİLİNİ TUTAMADI

Akıllara yaptığı unutulmaz programlar ile kazınan ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, uzun süredir televizyonlarda yer almıyor. Televizyoncu, dijital mecraları aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Youtube’da yaptığı programlarla her hafta kendine ünlü bir konuk alan televizyoncu, alışık olunan Armağan Çağlayan profilinden farklı bir tutum sergiliyor. Sivri diline alışık olunan Çağlayan dijital mecra için ürettiği içerik ile sakin bir rol oynuyor. Fakat 55 yaşındaki ünlü televizyoncunun sosyal medyada karşılaştığı “Çok kilo almışsınız” yorumu, Çağlayan’ın içinde sakladığı sivri dili de yeniden ortaya çıkardı. Sosyal medyada aldığı kiloların bu denli gündem haline getirilmesine kızan ünlü televizyoncu takipçisine” Siz mi taşıyorsunuz eve giderken?” diyerek yapılan acımasız yorumlara kayıtsız kalamadı. 

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN KİMDİR?

8 Nisan 1996 doğumlu olan Armağan Çağlayan, Kocaeli’nin Hereke ilçesinde dünyaya geldi. Liseyi Hereke’de okuyan Çağlayan, üniversitede İstanbul’a geldi. İstanbul Üniversitesi’nde Hukuk Fakültesi’ni bitiren ünlü televizyoncu ardından İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde yüksek lisans yaptı. Yine aynı üniversitede İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Anabilim Dalı’nda doktorasını bitirdi. Bir süre avukatlık yaptıktan sonra Medyapım’a giren Çağlayan kısa sürede editörlükten genel müdürlüğüe yükseldi. Sonrasında birçok programın editöryal koordinatörlüğünü yapan Çağlayan, Bülent Ersoy Show, Huysuz Show, Hülya Avşar Show, Şans Kapıyı Çalınca, Şahane Pazar, Kim 500 Milyar İster, Ünlüler Çiftliği gibi yapımlarda editörlük yaptı. 

Ekranlarda tanınırlığını artıran program ise Pop Star ile başladı. Sonrasında birçok dizide oyuncu olarak rol alan Çağlayan Hürriyet Gazetesi, Esquire ve Dishy dergisinde köşe yazarlığını yaptı. Medyapım’dan ayrılan Çağlayan D Production şirketinde prodüksiyonlardan sorumlu direktör olarak görev üstlendi. Kendine Bir Yıldız Seç, Son Ütücü, Pop Star Alaturka, Star Işığı X Factor gibi programlarının yapımcılığını ve jüri üyeliğini de üstlenndi. Armağan Çağlayan aynı zamanda Beykent Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak da ders verdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal