Arka Sokaklar ne zaman bitecek, final ne zaman? Arka Sokaklar yeni sezonda devam edecek mi? Arka Sokaklar rekora koşuyor!

Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'dan müjdeli haber geldi.Yeni sezonda da ekranlarda olacağını açıklayan Arka Sokaklar Türkiye'de yayınlanan tüm diziler arasında en uzun soluklu dizi olarak rekora koşuyor.

12.04.2022-16:02 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-17:17) Arka Sokaklar ne zaman bitecek, final ne zaman? Arka Sokaklar yeni sezonda devam edecek mi? Arka Sokaklar rekora koşuyor!

Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar'dan müjdeli haber eldi. Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran Arka Sokaklar dizisi yeni sezonda da yayın hayatın devam edeceğini açıkladı. Erler Film tarafından yapımcılığı üstlenilen Arka Sokaklar dizisinin yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz oturmaktadır.

Arka Sokaklar dizisi rekora koşuyor

Arka Sokaklar dizisi rekora koşuyor

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu'nun yer aldığı Arka Sokaklar dizisi şuan 16. sezonuyla yayında. Yeni sezonda 17. sezonuyla ekranlarda olmaya hazırlanan Arka Sokaklar dizisi Türk dizileri arasında en soluklu dizi olarak rekora koşuyor. Arka Sokaklar her hafta Cuma akşamı saat 20:00 Kanal D'de yayınlanmaktadır.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal