Arjantin'de 'Dünya 5'ten Büyüktür' Oturumu Düzenlendi

SETA Strateji Araştırmaları Direktörü Yalçın, "Batılı birçok gözlemci, Türkiye'nin Batı'daki işbirlikçilerinden gittikçe uzaklaştığını belirtiyor. Ben bu durumu Türkiye'nin iş birliği sistemini genişletmesi olarak görüyorum." ifadesinde bulundu.

28.11.2018-10:26 - (Son Güncelleme: 28.11.2018-10:21) Arjantin'de 'Dünya 5'ten Büyüktür' Oturumu Düzenlendi

SETA Strateji Araştırmaları Direktörü Hasan Basri Yalçın, "Batılı birçok gözlemci, Türkiye'nin Batı'daki işbirlikçilerinden gittikçe uzaklaştığını belirtiyor. Ben bu durumu Türkiye'nin iş birliği sistemini genişletmesi olarak görüyorum." ifadesinde bulundu. G20 Zirvesi'ne ev sahipliği yapan Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te, "Dünya 5'ten Büyüktür" adlı bir panel gerçekleştirildi. Türkiye Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen "Bugünün Türkiyesi" paneller dizisinin yeni adımı, "Dünya 5'ten Büyüktür" adlı başlıkla, Arjantin'in en köklü düşünce kurumlarından Arjantin Uluslararası İlişkiler Konseyi’nin (CARI) Buenos Aires'deki merkezinde yapıldı.

CARI'nin Avrasya Çalışmaları Koordinatörü Lila Roldan Vazquez'in yöneticiliğini üstlendiği panelde SETA Strateji Araştırmaları Direktörü Hasan Basri Yalçın, Ankara Üniversitesi Latin Amerika Çalışmaları ve Uygulama Merkezi (LAMER) Müdürü Prof. Dr. Mehmet Necati Kutlu ile Hazine ve Maliye Bakanlığı Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Alper Batur söz aldı. Panelde, Türkiye'nin Buenos Aires Büyükelçisi Meral Barlas'ın haricinde şehirdeki yabancı misyon temsilcileri ve davetliler de yer aldı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal