Araç Muayeneye İndirim Talebi

Araçların yaptırdığı, zorunlu muayene ücretlerinin indirilmesi istendi. TESK Başkanı Palandöken, hiçbir bakım ve onarımın yapılmadığı muayeneden bu kadar para haksızlık, dedi.

29.10.2020-11:01 - (Son Güncelleme: 29.10.2020-11:06) Araç Muayeneye İndirim Talebi

 

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Palandöken, araçlardan alınan muayene ücretlerinde indirim istedi.

 

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Pandemiyle birlikte iş yerlerinin kapalı kalmasına ve ekonominin bozulmasına işaret ederek, hiçbir tamiratın ya da bakımın olmadığı, sadece muayeneden alınan yüksek ücretin haksız ve adaletsiz olduğunu ifade etti.

Ulaşım sektöründe ticari araç kullanan, esnafa işaret eden TESK Başkanı, sektörün en büyük sorununu, yüksek muayene ücreti olarak gösterdi.

Yüksek muayene ücretinin, esnafın belini büktüğünü söyleyen, Palandöken, pandemi döneminde özellikle işlerin düştüğü bir süreçte, bu taleplerin dikkate alınmasını istedi.

 

 

Otobüsçü esnafının, şehirler arası seyahat kısıtıyla iş yapamadığını, okulların tatil edilmesi ile okul servis araçlarının yaklaşık 7 aydır çalışmadığını anımsattı.

 

TESK Başkanı Palandöken, ulaştırma sektöründeki esnafa, yardımcı olmak adına, muayene ücretlerinin makul oranlara indirilmesini talep etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal