Apple Camsız Araba özellikleri neler, nasıl olacak? Apple Camsız Araba patenti aldı!

Teknoloji devi Apple’ın Camsız Araba patenti aldığı haberi teknoloji dünyasını karıştırdı. Peki Apple Camsız Araba özellikleri neler, nasıl olacak? Son gelişmeleri haberimizde bulabilirsiniz.

20.05.2022-16:44 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-16:44) Apple Camsız Araba özellikleri neler, nasıl olacak? Apple Camsız Araba patenti aldı!

Yıllardır otomotiv dünyasına girmesi beklenen fakat çeşitli sebeplerden dolayı bu sektörden uzak durmayı tercih eden teknoloji devi Apple’ın inadının an itibariyle kırıldığı öğrenildi. Alınan son dakika bilgilerine göre Apple Camsız Araba patentini aldı. Piyasadaki tüm otomobil tasarımlarından farklı bir tasarıma sahip olacak olan Apple camsız araba’nın özellikleri bir çok insanın merak ettiği konular arasında bulunuyor. Teknoloji dünyasını karıştıran bu haber hakkında detaylı bilgilere ulaşmak isteyenler arama motorları üzerinden araştırmalarını sıklaştırdı.

Apple Camsız Araba özellikleri neler, nasıl olacak?

Apple’ın yeni araba modelini sürücüye gerek kalmadan otomatik pilot yardımıyla sürüş keyfine olanak tanıyacak olan otonom bir araç teknolojisine sahip olacağı ifade ediliyor. Apple’ın ünlü analistlerinden Kuo’nun sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımın da söz konusu camsız araba modeline ait olduğu söyleniyor.

Apple Camsız Araba

Yeni Apple arabası hakkında sızan bazı bilgilere göre araçta potansiyel otonom sürüş, kamera sistemi ve VR özellikleri yer alacak. Ayrıca aracın klasik otomobil pencerelerine sahip olmayacağı da konuşulan söylentiler arasında yer alıyor. Özellikle VR teknolojisi sayesinde araç içerisinde , video izlemek, kitap okumak, sanal toplantılar yapmak da mümkün olacak.

Apple camsız araba modelinin ne zaman piyasaya sürüleceği ise henüz bilinmiyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal