Apex Legends güncellemesi yayınlandı! Apex Legends yeni güncelleme ile gelen değişiklikler

Popüler oyunlardan bir tanesi olan Apex Legends, yeni nesil konsollarını çıkardıktan tam 1,5 yıl sonra güncelleme yayınladı. Apex Legends'in yeni güncellemesi ile birlikte Battle Royale oyununda bir takım değişiklikler yaşadı.

27.04.2022-10:54 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-10:54) Apex Legends güncellemesi yayınlandı! Apex Legends yeni güncelleme ile gelen değişiklikler

Respawn Entertainment’ın eb popüler battle royale oyunu olan Apex Legends, yeni nesil konsollarını çıkardıktan sonra geçen 1,5 yılın sonunda yeni güncellemesini yayınladı. 2020 yılların sonlarında çıkan konsollar Apex oyununu bu güne kadar geriye dönük uyumlulukla çalıştırıyordu.

Apex Legends oyunu bilindiği üzere alışılmış battle-royale türünü kendine has bir özellikte oyun severlerine sunan popüler ve başarılı olarak sayılan oyunlardan biridir. İlk çıkarıldığı dönemde Fortnite ve PUBG’nin arasında olan yorumlarla anılan Apex Legends oyunu ilk başlarda aldığı kemik kitle ile yoluna devam ederken sezon güncellemelerini düzenli olarak yayınlıyordu.

Apex Legends güncellemesi

Diğer battle-royale oyunlarında olduğu gibi Apex Legends oyunu da sezon güncellemeleri ile tüm oyuncularının elinde tutarken, yeni konsolların çıkmasından bu güne kadar süreç sonunda yeni güncellemesini oyun severlere sundu ve güncellemede bir takım değişiklikler yaptığını duyurdu.

Saviorismi verilen yeni sezonla ilgili tüm detaylar da oyun severlere paylaşıldı. Yeni güncelleme ile gelen bir çok özellik arasında en dikkat çekeni ise yeni karakterler ile dereceli oyun modlar yer aldı. GYeni güncellemede Xbox Series X ve PS5 için 4K çözünürlük desteği de gelirken aynı zamanda daha yüksek çözünürlük içeren gölge haritası ve daha uzun mesafeli görüş özelliği de oyunun içinde yer almaya başladı.

Apex Legends güncellemesi

Apex Legends yeni güncelleme ile gelen değişiklikler

Newcastle’ın tanıtımından sonra 'Efsanelerin Fırtına Noktası' adlı haritada oyuncular muhtemelen kendi kendilerine ele geçirecekleri büyük canavarla karşı karşıya gelecekler. Sezon yeniliği ile birlikte gelen dereceli oyun modunda ise 'takım çalışması' ve 'beceriye' daha da fazla odaklanmış olacak.

Apex'in yayınladığı tam güncelleme notları şöyle:

New Legend: Newcastle – Harris Valley Kahramanı, Newcastle’ın Apex Oyunları’nda hayatta kalabilmeleri için hem takım arkadaşlarını hem de onların sırlarını koruması gerekecek. Canavar Storm Point’e saldırma durumunda ise Newcastle diğer efsaneleri korumak için mücadeleye girer, çünkü kahramanlar bunu yapar.

Düşmüş Canavar – Fırtına Noktası'nın kıyılarında hangi hazineler yatıyor, merak ediyor musunuz? Keskin kalın ve birbirlerine yapıştırın çünlü ölmüş olan hayvanlar bile tehlike yaratır.

Apex Legends güncellemesi

Ranked Reloaded – Takım çalışmalarında becerileri ödüllendiren dereceli sistem ile birlikte rütbeleriznde yükdelin ve düşün.

Apex Legends oyununun he ne kadar yeni nesil güncellemesine kavuşmuş olsa da bazı özelliklerin halen oyuna eklenmediği görülüyor. Gelen açıklamalara göre ise tüm yeni nesil konsollara 120fps desteği geleceği ve görsel ve işitsel iyileştirmelerin ise hazırlık aşamasında olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal