Antalyaspor Yenilmezlik Serisini Sürdürmek İstiyor

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Fenerbahçe karşısında puan alması halinde, 55 yıllık kulüp tarihinde ilk kez ligde 12 maçlık namağlup seri yakalayacak.

03.03.2021-13:05 - (Son Güncelleme: 03.03.2021-13:05) Antalyaspor Yenilmezlik Serisini Sürdürmek İstiyor

Avrupa'nın önde gelen liglerinde 2021 yılında kaybetmeyen 7 takımdan biri olan Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'in 28'inci haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçından puan ya da puanlar alarak, 55 yıllık tarihinde ilk kez 12 maçlık yenilmezlik serisi yakalamayı istiyor

Ligde son 11 maçını kaybetmeyen Akdeniz ekibi, bu periyotta 3 galibiyet alırken, 8 kez rakipleriyle yenişemedi.

Oynadığı son 5 lig maçında rakipleriyle berabere kalan, 11 maçlık serüven içerisinde yalnızca 5 gol yiyen Ersun Yanal'ın öğrencileri, geçtiğimiz sezon üç puana ulaştığı Kadıköy deplasmanından yine puan veya puanlarla dönmeyi amaçlıyor.

EN SON HATAY'A YENİLDİ

Ligde son mağlubiyetini, sahasında oynadığı Atakaş Hatayspor mücadelesinde 6-0'lık skorla alan Fraport TAV Antalyaspor, o tarihten bu yana ligin en az gol atan takımlarından biri olmasına karşın, başarılı savunma grafiğiyle arka arkaya puanlar toplamayı başardı.

ERSUN YANAL 5 .KEZ DALYA DEDİ

Fraport TAV Antalyaspor'da teknik direktör Ersun Yanal, Fenerbahçe karşısında, Süper Lig kariyerindeki 500. maçına çıkacak.

Geride kalan 499 müsabakada 213 kez kazanan ve rakipleriyle 131 kez berabere kalan tecrübeli hoca, 155 kez de sahadan mağlubiyet ile ayrıldı.

Ersun Yanal, bu karşılaşmayla Süper Lig tarihinde 500 maç barajını aşan 5. teknik direktör olacak. Daha önce Samet Aybaba, Şenol Güneş, Rıza Çalımbay, Yılmaz Vural ve Aykut Kocaman, bunu başarmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal