31.05.2022-16:46 (Son Güncelleme:19.06.2022-13:39)


1

Önümüzdeki sezon öncesinde Antalyapsor, transferde harekete geçti. Teknik Direktör Nuri Şahin ile gerçekleştirilen görüşmede sürpriz bir isim ortaya atıldı.



2

Antalyaspor yönetimi transferde rotasını İngiltere'ye çevirerek sözleşmesi sona eren ve bonservisini elinde bulunduran yıldız ismi kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.



3

Transferde gündeme gelen Jeffrey Schlupp isminin Nuri Şahin ve ekibinin yönetimi bizzat ilettikleri gelen bilgiler arasında yer alıyor.



4

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace ile olan sözleşmesi sona eren ve bonservisini elinde bulunduran Jeffrey Schlupp’ın Antalyaspor’un transfer listesinde yer alan isimlerden biri olduğu öğrenildi. Schlupp transferinde bonservis ücreti ödenmeyecek olması kırmızı beyazlı yönetimin elini güçlendiriyor.



5

Kariyerine İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City’de başlayan ve altyapıda yetişmesinin ardından A takıma kadar yükselme başarısı gösteren Jeffrey Schlupp, 2016-2017 sezonunda bir diğer İngiliz ekibi olan Crystal Palace’a tam 13.8 milyon euroluk bonservis ücretiyle transfer olmuştu.



6

Nuri Şahin’in kariyerinde hiç İngiltere dışında forma giymemesi nedeniyle Antalyaspor’a transferine soğuk bakan Jeffrey Schlupp ile özel olarak görüştüğü ve oyuncuyu ikna etmek için büyük bir çaba sarf ettiği öğrenildi.



7

Ayrıca Antalyaspor yönetiminin Jeffrey Schlupp’ın menajeriyle yaptığı görüşmelerde maddi şartlar konusunda anlaşmaya çok yakın olduğu da gelen bilgiler arasında yer alıyor.



8

Jeffrey Schlupp’ın kariyerine Türkiye’de devam etme konusunda ikna olması durumunda transferin bu hafta içerisinde resmiyete kavuşması bekleniyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR