Antalyaspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman?

Antalyaspor Beşiktaş maçı ne zaman? Antalyaspor Beşiktaş muhtemel 11'ler. Antalyaspor Beşiktaş maçı saat kaçta? Antalyaspor Beşiktaş maçı hakemi kim?

18.05.2021-12:15 - (Son Güncelleme: 18.05.2021-12:15) Antalyaspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman?

Bu sezon 59. kez düzenlenecek olan Ziraat Türkiye Kupası'nın final maçında Ersun Yanal yönetiminde olan Fraport TAV Antalyaspor ile Sergen Yalçın yönetiminde bulunan Beşiktaş bugün İzmir'de karşı karşıya gelecek.

ANTALYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası'nın nefes kesecek olan karşılaşmasında Antalyaspor ile Beşiktaş bugün İzmir'de karşı karşıya gelecek. Futbolseverlerin büyük bir merak içerisinde izleyeceği final karşılaşması, Gürsel Aksel Stadı'nın ev sahipliğinde saat 20.45'te başlayacak.

ANTALYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ

Beşiktaş: Utku, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Souza, Ghezzal, Atiba, Necip, N’Koudo

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Naldo, Kudryashov, Hakan, Nuri, Eren, Fredy, Amilton, Podolski

ANTALYASPOR ve BEŞİKTAŞ'IN EKSİK OYUNCULARI

Zorlu maç öncesinde Beşiktaş'ta dört eksik bulunmakta. Sakatlıkları devam eden Aboubakar, Oğuzhan, Cenk Tosun ve Hasic forma giyemeyecek. Antalyaspor'da ise sakatlığı devam eden Serdar Gürler ve Gökdeniz formalarını giyemeyecek.

ANTALYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇININ HAKEMİ KİM?

Fraport-TAV Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan 59. Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasını usta düdük Ali Palabıyık yönetecek.

Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda 18 Mayıs 2021 Salı günü saat 20.45'te başlayacak olan karşılaşmada Ali Palabıyık'ın yardımcı hakemleri de Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Olguncan olurken, zorlu karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ali Şansalan olacak.

ANTALYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Heyecanla beklenen Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması 20.45'de oynanacak. Zorlu karşılaşma A Spor ekranlarında yayınlanacak. İki takım arasında bu sezon lig içerisinde oynanan iki karşılaşma da 1-1 beraberlik ile sonuçlandı.

ANTALYASPOR ve BEŞİKTAŞ KİMLERİ ELEDİ?

Kupaya bu sezon 4. turdan katılan Antalyaspor, sırası ile Pendikspor, Beypiliç Boluspor, Bursaspor, Demir Grup Sivasspor ve Aytemiz Alanyaspor'u saf dışı bırakarak final maçına yükseldi.

Beşiktaş ise 5. turdan itibaren Tarsus İdmanyurdu, Çaykur Rizespor, İttifak Holding Konyaspor ve Medipol Başakşehir'i eleyerek yükseldi.

KARTAL'DA HEDEF 3 GÜNDE 2. KUPA

Süper Lig'i Gürsel Aksel Stadı'nda Göztepe'yi yenerek şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, 3 gün ara ile ikinci kez aynı sahada kupa sevinci yaşayabilmek için mücadeleye çıkacak.

Ligi 16. sırada bitiren Antalyaspor ise hem Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmek hem de Avrupa kupalarına katılım hakkından yararlanabilmek için zorlu bir mücadele verecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal